Netflix.

3 vadiúj film, amiért érdemes a Netflixre kapcsolni idén januárban

Ugyan a Netflixet a legtöbben a sorozatairól ismerik, a legnagyobb streaming-szolgáltató azonban rengeteg saját gyártású filmet jelentet meg, ráadásul idén januárban is rendkívül izgalmas produkciókat fognak bemutatni.


Édes búcsú (premier: 2024.01.05.)

Amikor a főszereplő, Marc élete szerelme meghal, a férfi élete szó szerint darabjaira hullik, ennek okán a két legjobb barátjával együtt Párizsba utazik, ahol azonban szembe találja magát a jéghideg igazsággal.

A film szereplői között szerepel maga a rendező, Dan Levy, Ruth Negga, Himesh Patel, Luke Evans, Celia Imrie, Kaitlyn Dever és Emma Corrin.

Ez is érdekelhet: 5 kihagyhatatlan film, ami januárban érkezik az HBO Maxra

Légi csibészek (premier: 2024.01.12.)

A 2024-es év egyik legjobban várt Netflix-filmje már januárban megérkezik a platformra. A Kevin Hart főszereplésével készült produkciónak már tavaly ősszel meg kellett volna jelennie, ám különböző okoknál fogva idénre tolódott a premier.

F. Gary Gray rendezésében készült mozi egy mestertolvajt és volt barátját követi, akik egy csapattal összefogva több mint 100 millió dollárt lopnak el egy utasszállító repülőgépről.

The Kitchen (premier: 2024.01.19.)

A britek híresen jók a különböző jövőben játszódó, disztópikus produkciók készítésében, ennek apropóján pedig a műfaj rajongói joggal fűznek nagy reményeket a The Kitchen nevű filmhez.

A mozi a jövőbeli Londonban játszódik, ahol minden szociális lakást felszámoltak, Izi és Benji a The Kitchen lakóiként nem hajlandóak elhagyni az otthonukat.

Forrás: ITT

A figyelmetekbe ajánljuk