Harry herceg és Meghan hercegné
Fotó: Getty Images

Így segített Harry herceg a feleségének, amikor mélyre került

Megjelent Meghan Markle új Archetypes podcast epizódja a Spotifyon, amiben a saját, mentális egészséggel kapcsolatos tapasztalataiba merül el.

Az epizód során Sussex hercegnéje Deepika Padukone bollywoodi színésznővel és mentális egészségügyi aktivistával beszélgetett közös tapasztalataikról, amikor életük mélypontjain voltak. Miután Deepika leírta, milyen volt számára, amikor a semmiből a mentális egészsége rosszabbra fordult, Meghan megosztotta a saját történetét, hogy megmutassa, mennyire tud azonosulni vendégével.

Megtaláltad a bátorságot, hogy segítséget kérj, amire szükséged volt, és olyan segítséget, ami neked megfelel

− mondta Deepikának.

Meghan ezután kifejtette, hogy Harry herceg központi szerepet játszott abban, hogy segítsen neki.

Azt hiszem, a legrosszabb pontomon, amikor végre kapcsolatba kerültem valakivel, vagyis a férjem talált egy szakembert, akit felhívhattam, és felhívtam ezt a nőt − ő pedig éppen az élelmiszerboltban fizetett

− emlékezett vissza Meghan.

Meghan \u00e9s Harry

Fotó: Shutterstock

Mondtam, hogy helló, bemutatkoztam, és szó szerint hallottam, ahogy azt mondja: »Elnézést, ki az?«, majd mondtam, hogy segítségre van szükségem, ő pedig hallhatta, milyen szörnyű állapotban vagyok

− fűzte tovább a szót Meghan.

Majd hozzátette:

Azt hiszem, mindannyiunknak az a dolga, hogy igazán őszinték legyünk azzal kapcsolatban, hogy mi az, amire szükségünk van, ne féljünk megbékélni ezzel, és kérni. És neked, azt hiszem, az a legmegvilágítóbb, hogy hajlandó vagy beszélni róla.

Meghan és Harry is nyíltan beszélt a mentális egészségről a múltban, és a hercegné még azt a szívszorító dolgot is elárulta Oprah Winfreynek, hogy öngyilkossági hajlamot érzett a királyi családban töltött ideje alatt.

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk