Harry, Vilmos, Meghan és Katalin
Fotó: Getty Images

A hírek szerint Meghan és Katalin is békülésre próbálja rávenni a feleket

Meghan Markle „csak békét akar” a királyi családtól

Immár négy év telt el azóta, hogy Harry herceg és felesége, Meghan elhagyták Angliát és az Egyesült Államokba költöztek. Diána és Károly kisebbik fia mindig is fekete báránynak számított a családon belül, de ez a „szakítás” csak tovább mélyítette a szakadékot közte és a bátyja, Vilmos között. A hírek szerint azonban Harry felesége, Meghan a háttérben mindent megtesz azért, hogy kibékítse a feleket – annak ellenére is, hogy éppen ő az, aki eddig a legtöbb konfliktust okozta a családban.



Kétségtelen, hogy Harry és Meghan rengeteg témát biztosít a sajtónak azóta, hogy Kaliforniába költöztek. Elég csak visszaemlékezni a sokakat megbotránkoztató interjúra, amit Oprah Winfrey-nek adtak, vagy akár a herceg önéletrajzi könyvére, amelyben kiteregette a szennyest a brit királyi családról.

Még több hír a királyi családról! Megvan, mikor beszélhetett utoljára egymással Vilmos és Harry herceg

Vilmos herceg \u00e9s Harry

A hírek szerint rendeződhet a viszony a két herceg között

Fotó: Yui Mok - WPA Pool/Getty Images

Sokáig úgy tűnt, hogy mindezek visszafordíthatatlanul elmérgesítik a viszonyt Harry és Vilmos között, ám a hírek szerint Meghan szeretné, ha béke lenne a felek között.

A Marie Claire számol be arról, hogy Sussex hercegnéje és a férje sokáig szenvedtek a fennálló helyzet miatt, de mostanra mindennél jobban szeretnék, ha sikerülne rendezni a viszonyt.

Harry könyve, a Tartalék megjelenése után a hercegi pár felismerte, hogy készen állnak továbblépni, készek arra, hogy maguk mögött hagyják a sérelmeiket és a saját jövőjükre koncentráljanak

– idézi a portál a US Weekly egyik informátorát.

Meghan már nem hordozza azokat a negatív érzéseket, azt a sértettséget, amiket az elmúlt évek okoztak számára. Békét szeretne és jól tudja, hogy ezt csak úgy érheti el, ha megbocsájtja és túllép a régebbi sérelmein.

A portál emlékeztet, hogy a hírek szerint nem csak Meghan az, aki szeretné, hogy rendeződjön a viszony a testvérek között;

Katalin is azon dolgozik, hogy kibékítse a feleket.

Ez is érdekelhet! Katalin és Vilmos nem enged beleszólást abba, hogyan neveljék gyermekeiket

Katalin \u00e9s Vilmos

Katalin is azt szeretné, ha Vilmos és Harry újra testvérként viselkednének egymással

Shutterstock
Katalint láthatóan zavarja, hogy a férje és Harry nem beszélnek egymással és továbbra is ragaszkodnak a saját igazukhoz. A hercegné – még a betegsége ellenére is – tenni akar azért, hogy Vilmosék újra testvérként viselkedjenek egymással. Persze azt jól tudja, hogy ez nem fog egyik pillanatról a másikra megtörténni, de bízik benne, hogy siker koronázza majd az erőfeszítéseit

– magyarázta egy, a királyi családhoz közel álló bennfentes.

A figyelmetekbe ajánljuk