harry herceg és meghan markle
Getty Images

Ezekkel a szavakkal jellemezte Harry herceget Meghan Markle első randijuk után

Amióta kiderült, hogy Meghan Markle és Harry herceg randiznak, a világot rabul ejtette a kapcsolatuk. Most pedig az is kiderült, hogy a hercegné miképp vélekedett jövendőbelijéről.


A Soho House-ban tartott titkos első randevújuk után nem volt kérdés, hogy őket egymásnak teremtették. A pár hónapokon belül elrepült Botswanába, hogy megünnepeljék Meghan 36. születésnapját, részt vettek a királyi család karácsonyán, és nem sokkal később bejelentették eljegyzésüket.

A barátaik pedig már az első naptól kezdve tudták, hogy a szerelmesek kitartanak egymás mellett, bármi is történjen.

Új könyvében, Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsorban Tom Bower író arról beszámolt arról is, hogy Meghan Markle mely szavakkal jellemezte férjét az első találkozásuk után:

Kedves, imádnivaló, és igazi úriember.

A hercegné korábbi ügynöke, Gina Nelthorpe-Cowne is megosztott pár részletet a Meghannal folytatott beszélgetéseiről az első randevújuk környékén:

Meghan egyszer csak bejelentette, hogy randija lesz. Harry herceggel! Néztem, milyen gyönyörű volt, és csak arra gondoltam: »Kizárt, hogy a herceg ellen tud neki állni.«

Majd folytatta:

Nem hittem el, amit hallottam, de azt hiszem, ő is alig hitte el. Mindketten rendkívül izgatottak voltunk. Viccelődve megkérdeztem, hogy tudja-e, mire vállalkozik, mire ő azt mondta: »Hát, ez egy élmény lesz, és legalább egy szórakoztató este.« A találkozó után elmondta, hogy nagyszerű srác, igazi úriember és rendkívül kedves. Amikor megkérdeztem, hogy újra találkozna-e vele, azt mondta: »Hát, úgy néz ki, hogy igen.«

Nelthorpe-Cowne biztos volt benne, hogy a híres botswanai utazás döntötte el a dolgot kettejük között:

Afrikának megvan ez a hatása. Annyira nyilvánvalóan szerelmesek voltak. Elmondta, hogy komoly a dolog kettejük között, és már a jövőről is beszéltek.

A pár végül 2018-ban kötötte össze az életét.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk