Meghan Markle és Harry herceg.
Getty Images

Ez a telefonhívás örökre megváltoztatta Harry és Meghan életét

A Finding Freedom című életrajzi könyvben Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatának egy különleges fordulópontjáról, egy sorsfordító telefonhívásról is említést tettek.


A kapcsolatuk elején Harryék igyekeztek megóvni magukat a nyilvánosságtól, ezért mindent megtettek azért, hogy eltitkolják a kapcsolatukat.

A Finding Freedom szerint Meghanék Kanadában randevúztak, amikor a királyi segédek felhívták Harryt, hogy tájékoztassák arról, hogy titkos kapcsolatuk kiszivárgott.

Egy október végi torontói éjszakán Harry és Meghan nagyon boldogok voltak. Egészen addig, amíg nem kaptak egy hívást Harry egyik segítőjétől a Kensington-palotából. Nem volt jó hír. Egy bulvárlap le akarta hozni a kapcsolatuk történetét. A legfőbb aggodalmuk az volt, hogy 24 órán belül fotósok fogják ostromolni a lakásukat

– olvasható a Finding Freedom egyik fejezetében.

Kevés idejük volt gondolkodni, mert csak néhány paparazzi tartózkodott Torontóban, de nem sokáig tartott volna, amíg New Yorkból és Los Angelesből is berepülnek a fotósok, akik mind azt remélték, hogy meglesz az első kép a boldog párról

– folytatták.

Meghan persze egyik napról a másikra a paparazzik kedvencévé vált, és a királyi pár folyamatosan küzd a magánéletük megóvásáért.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk