Vilmos, Harry, Meghan és Károly 2019-ben

Bár köztudott, hogy a közelmúltban feszült a helyzet a sussexi hercegi pár és a királyi család többi tagja között, Meghan egykor szoros kapcsolatot ápolt apósával. Olyannyira, hogy 2018-as esküvőjén a hercegnét – saját apja helyett – Károly kísérte az oltár elé.


Meghan Markle és férje, Harry herceg mostanában keveset mutatkozik a nyilvánosság előtt, a média pedig a legtöbbször a királyi családdal való szakításuk okán foglalkozik velük.

Ez is érdekelhet: Kínos részleteket szellőztettek meg Károly király furcsa szokásaival kapcsolatban

Volt idő azonban, amikor III. Károly király és fiának felesége, Meghan kifejezetten jó viszonyt ápoltak egymással. Az uralkodó még egy furcsa, ámbár kedves becenévvel is ellátta menyét:

Tungsten, magyarul Volfrám, vagyis az egyik legkeményebb fém az összes közül.

Elsőre meglepő lehet, mögöttes tartalma viszont arról tanúskodik, hogy Károly kifejezetten kedvelte és tisztelte Meghant.

Katie Nicholl 2022-ben megjelent, The New Royals című könyvében próbálta elmagyarázni a becenév eredetét. A királyi szakértő szerint Károly Meghant egy rendkívül kemény, mégis kompromisszumképes nőnek tartja, ezért szólította így őt.

Ezt is olvasd el! A Better Call Saul főszereplője egy tévéműsorból tudta meg, hogy III. Károly rokona

K\u00e1roly \u00e9s feles\u00e9ge, Harry \u00e9s feles\u00e9ge 2018-ban

Fotó: Getty Images

Károly herceg mindig csodálta Meghant az ereje és a gerincessége miatt, amit Harrynek ad, akinek szüksége is van egy volfrám típusú figurára az életében, mivel ő egy kicsit puhány tud lenni

tette hozzá egy másik családközeli forrás.

Harry herceg és Meghan Markle januárban egyébként megkereste Károlyt, a király ugyanis egy rutinbeavatkozáson esett át egy londoni magánklinikán.

Bármi is történt közöttük, Harry aggódni fog az apjáért. Az ember pedig ekkor elgondolkodik azon, hogy ez lehet éppen az a nyitány, amelyre szükség van ahhoz, hogy a királyi családban egy kicsit több párbeszéd alakuljon ki

– fejtette ki Nicholl egy esti beszélgetős műsorban.

A figyelmetekbe ajánljuk