Meghan Markle és Harry herceg
Fotó: Mike Coppola/Getty Images/2022 Robert F. Kennedy Human Rights Ripple of Hope Gala

Váratlan fordulat: Harry és Meghan visszaköltözhet az Egyesült Királyságba

Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban költözött az Egyesült Államokba, ahol a kaliforniai Montecitóban telepedtek le az akkor még csak egyéves kisfiukkal, Archie Harrisonnal.


Azóta már megérkezett kislányuk, Lilibet is, és bátran hangoztatták, hogy az Egyesült Királyságot végleg maguk mögött hagyták. A Harry & Meghan című Netflix-dokumentumfilmben a pár kifejtette, hogy elsősorban a brit médiafigyelem miatt döntöttek a tengerentúlra költözés mellett, valamint megromlott a kapcsolatuk a királyi család többi tagjával.

Ha tovább olvasnál: Eugénia hercegnő is elhagyhatja a királyi családot

A pár nyilvánosan is beszélt a reflektorfényben való szereplés okozta nyomásról, és kifejtették, milyen nehézségekkel szembesültek, amikor a magánéletükről volt szó. A doku-sorozatuk felvételein látszik, hogy paparazzók próbálják őket lefényképezni, miközben otthon vannak, és azt is állították, hogy különböző személyes részletek és történetek „kiszivárogtak" a sajtónak a monarchián belülről.

Egy hónapja Sussexék egy „majdnem katasztrofális autós üldözésbe" is belekeveredtek New Yorkban.

Ez is érdekelhet: Harry herceg és Meghan kis híján autóbalesetet szenvedett

Meghan Markle \u00e9s Harry herceg

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

A New York Postnak adott interjújában III. Károly király egykori komornyikja, Grant Harrold elárulta, hogy szerinte van rá esély, hogy Harry és Meghan a jövőben visszatérhet az Egyesült Királyságba:

Soha nem mondanám, hogy soha. Lehetséges, hogy egy nap haza akar majd jönni, lehetséges, és esetleg itt is vesz egy ingatlant.

Meghannak az összes családtagja az Államokban van, így ez is közrejátszott abban, hogy Harry úgy döntött, ott akarja berendezni az otthonát.

Meg akarja majd tartani ezt a kapcsolatot Nagy-Britanniával arra az esetre, ha egy nap mégis vissza akarna jönni, és nem hiszem, hogy Harry meg akarja majd szakítani a kapcsolatokat

− tette hozzá.

Bár az egykori királyi komornyik azt mondta, úgy érzi, Harry „boldognak tűnik az államban", azt is hozzátette, hogy „nagyon is lehetséges", hogy a pár végül visszatér.

Forrás: Marie Claire


A figyelmetekbe ajánljuk