Különösen veszélyes bűnözők

A Netflix leginkább a sorozatairól ismert, azonban van jó pár olyan saját gyártású mozijuk, amiket tömegek tekintettek meg világszerte. Az alábbi cikkben a legnagyobb streaming-szolgáltató 5 legnézettebb filmjét soroljuk fel.


5. A szürke ember (2022)

Nézettség órákra lebontva: 253,870,000 óra

Miután nyugtalanító belső titkokat fedezett fel, a CIA célkeresztjébe került „Hatosnak" (Ryan Gosling) brutális és képzett nemzetközi bérgyilkosokat kell legyőznie, hogy fény derüljön az igazságra.

Azonban komolyan meggyűlik a baja a Chris Evans által megformált egykori kollégájával, Lloyd Hansennel.

4. Tőrbe ejtve: Az üveghagyma (2022)

Nézettség órákra lebontva: 279,740,000 óra

A Tőrbe ejtve című krimi-szenzáció folytatásában Rian Johnson ismét nagyot alkotott.

A sztori szerint az Edward Norton által megformált milliárdos Miles Bron meghív egy népes vendégsereget – köztük Benoit Blancot (Daniel Craig) is – a görögországi villájába, ahol egy vacsora közben meglepő módon elárulja, hogy valaki meg fogja őt ölni. Ezután elkezdődik a véres játszma, amely során Blanc megpróbálja kideríteni, hogy ki a potenciális, jövőbeli gyilkos.

Ez is érdekelhet: 5 Netflix-sorozat, amit egy hétvége alatt le tudsz darálni

3. Madarak a dobozban (2018)

Nézettség órákra lebontva: 282,020,000 óra

Miközben a lakosság nagy része kísérteties módon öngyilkos lesz, Malorie-nak (Sandra Bullock) és két gyerekének egyetlen esélye van a rejtélyes ellenséggel szemben: nem szabad a többi emberre nézniük.

2. Ne nézz fel! (2021)

Nézettség órákra lebontva: 359,790,000 óra

Adam McKay vígjáték-író mozija egy komor és sivár szatírafilm, amely nagyon is valós és aktuális témákkal foglalkozik. Miután felfedeznek egy „bolygógyilkos" aszteroidát, amely egyenesen a Föld felé tart, a két ismeretlen csillagász Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) és Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) kénytelenek egy igen furcsa sajtóútra indulni a közösségi média által befolyásolt társadalomban.

1. Különösen veszélyes bűnözők

Nézettség órákra lebontva: 364,020,000 óra

A legnézettebb Netflix-filmben Ryan Reynolds mellett Dwayne „The Rock" Johnson és Gal Gadot is szerepel. A mozi egy tipikus figyelemelterelős, popcornos akciófilm.

Egy haragtartó FBI-ügynök és minden idők egyik leghírhedtebb műkincstolvaja vonakodva összefognak, hogy elkapják a világ legjobb és legcselesebb rablóját. Az elmúlt évtizedek popkulturális jelenségeire tett közvetlen és közvetett utalásokkal tarkított film jól elszórakoztatja az embert egy fárasztó és hosszú hét után.

Forrás: IGN


A figyelmetekbe ajánljuk