kim kardashian met gala 2022

Interneten kritizálják Kim Kardashiant – sokan tiszteletlennek tartják

Marilyn Monroe rajongói rendkívül bosszúsan reagáltak a hírre, mely szerint Kim Kardashian a szexszimbólum egyik legismertebb ruhakölteményét viselte a 2022-es Met-gálán.


Kim Kardashian Marilyn Monroe ikonikus ruháját viselve nem tett jót Marilyn örökségének, pláne halálának 60. évfordulóján, ezt pedig a szakértők is így látják.

Míg sokan azon töprengtek, hogy „miképp lehet egyáltalán megszerezni egy olyan ruhát, amit Monroe viselt?" – néhány rajongó nem ér rá ezen gondolkodni, hiszen eltereli figyelmüket a düh, amiért a 41 éves Kardashian a hétvégi Met-gála lépcsőjén a hollywoodi legenda 1962-es Happy Birthday, Mr. President ruhájában pózolt.

A csillogó bézs színű ruhát az orlandói Ripley's Believe It or Not! Múzeumtól kapta kölcsön, amely korábban 6,8 millió dollárt fizetett egy árverésen, hogy megszerezze a híres ruhát.

Rendkívül csalódott vagyok, hogy ezt a 60 éves, ikonikus ruhát nyilvánosan viselik. Rendkívül törékeny és érzékeny, korábban hőmérséklet-szabályozott körülmények között őrizték. Most pedig nemcsak felpróbálta valaki, hanem vörös szőnyeges környezetben pózol benne, ahol bármi történhetett volna vele

– nyilatkozta Michelle Morgan, aki 2018-ban adott ki egy nagyszabású könyvet a Monroe-ról.

Morgan megjegyezte azt is, hogy feletehtőleg izzadság, parfüm és sminkmaradvány is kerülhetett a ruhára, ezzel mérhetetlen károkat okozva. Kardashian azonban állítólag testfestés nélkül ment az eseményre.

Nina Boski, a Marilyn: Behind the Icon című tévés doku-sorozat és podcast producere csatlakozott Morgan álláspontjához, és úgy nyilatkozott, hogy a Kardashian cselekedete nem állít pozitív emléket a sztárnak.

Megértem, hogy Kim miért akarja reklámcélokból viselni a ruhát, azonban csak egy embernek kellett volna viselnie, és az Marilyn Monroe

– mondta Boski.

(New York Post)

A figyelmetekbe ajánljuk