Kim Kardashian inkább lefogyott, csak hogy beleférjen Marylin Monroe egyik ruhájába

Kim Kardashian inkább lefogyott, csak hogy beleférjen Marylin Monroe egyik ruhájába

Kim Kardashian 2022-es Met-gála megjelenése nagyon szigorú diétával járt, a valóságshow-sztár elárulta, hogy sokat kellett leadnia ahhoz, hogy beleférjen Marilyn Monroe legikonikusabb ruhájába.


A valóságshow-sztár azt a legendás ruhát viselte, amit Marilyn Monroe, amikor 1962. május 19-én, mindössze három hónappal a halála előtt, a Madison Square Gardenben John F. Kennedy elnöknek előadta a Happy Birthday Mr. President című dalt. Ami később a popkultúra egyik meghatározó pillanatává vált.

Kiderült, hogy Kim a múlt héten a floridai Orlandóba utazott barátjával, Pete Davidsonnal, hogy meglátogassa a Ripley's Believe It or Not múzeumot, hogy személyesen is megnézhesse Monroe ruháját és megbizonyosodjon róla, valóban belefér-e.

Bár Kardashiannak láthatóan sikerült a diéta és tökéletesen passzolt rá a költemény, elég szűkös lehetett neki, mivel a ruhát állítólag teljesen Monroe méreteire szabták.

A ruha tehát mindent vitt, így a celeb hagyta tündökölni, a megjelenésének többi részét pedig nem csicsázta: frissen festett szőke haját egy elegáns kontyba fogta, és csak egy pár Cartier fehérarany és gyémánt fülbevalót, valamint egy aprócska fehér szőrmebundát viselt.

Az ötlet igazából a tavaly szeptemberi gála után jutott eszembe. Azt gondoltam, hogy mit csináltam volna az amerikai témához, ha nem a Balenciaga megjelenés lett volna. Mi a legamerikaibb dolog, ami eszedbe jut? És az kétségkívül Marilyn Monroe.

– nyilatkozta a Vogue-nak, és azt is hozzátette, hogy három hét alatt tizenhat kilót kellett leadnia.

(Vanity Fair)

A figyelmetekbe ajánljuk