Kate Winslet

Az Easttowni rejtélyek nagy sikert aratott néhány évvel ezelőtt – a legfrissebb hírek szerint nincs kizárva a folytatás.


Kate Winslet az utóbbi napokban leginkább A rezsim címet viselő sorozattal került be a hírekbe. Az HBO vadiúj politikai thrillere egyelőre mérsékelt lelkesedést vált ki a nézők és a kritikusok köréből, de jó példát is találhatunk a brit színésznő és a streamingóriás együttműködésére:

a 2021-ben bemutatott Easttowni rejtélyek annak idején elsöprő sikert aratott.

Olyannyira így van ez, hogy még Steven Spielbergis eljátszott a gondolattal, hogy többévados szériát készítsen a minisorozat történetéből.

Ez is érdekelhet: Öt 2024-ben érkező új sorozat, amire nem győzünk várni

A legfrissebb hírek szerint egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy végül valósággá válik a nagy rendező ötlete – számol be róla a Slash Film. Még akkor is, ha az új projektet aligha Spielberg kapja majd.

Kate Winslet épp A rezsim reklámturnéján válaszolt az újságírók kérdéseire, amikor egyikük az Easttowni rejtélyek esetleges folytatása felől érdeklődött.

Noha az alkotó Brad Ingelsby eredetileg egyértelműen egyévados történetben gondolkodott, Winslet nem zárta ki a folytatás lehetőségét:

Hogy őszinte legyek, senkivel nem beszéltem az HBO-tól egy esetleges második évadról. Ez azonban nem jelent semmit

– fogalmazott sejtelmesen a színésznő.

Az biztos, hogy rengeteg rajongó örülne egy újabb évadnak. Kate Winsleten aligha múlik majd: a színésznő kifejezetten szeret sorozatokban szerepelni, mert a hosszabb játékidő lehetővé teszi a számára, hogy jobban elmélyüljön az általa alakított karakterekben.

Ezt is figyelmedbe ajánljuk: Öt hátborzongató krimisorozat az HBO-ról, amit mindenképp látnod kell!

Azonban nem árt az óvatosság az HBO részéről.

Számtalan példát láttunk már arra, hogy streamingcégek újabb és újabb évadokat rendeltek be lezártnak gondolt sorozatokból – az eredmény azonban gyakran csalódást okozott a rajongóknak.

Maga Ingelsby is úgy nyilatkozott korábban, hogy csak akkor érdemes folytatást készíteni a sorozathoz, ha maradt még olyan történet a tarsolyukban, amely mindenképpen elbeszélésre vár.

A figyelmetekbe ajánljuk