Katalin hercegné.
Getty Images

Egy bennfentes elárulta, milyen volt valójában Katalin egyetemista korában

A királyi család egykori komornyikja elmesélte, milyen benyomást gyakorolt rá Kate Middleton a 2000-es években.


A korona című sikersorozat befejező évada kapcsán mindenki Katalin és Vilmos egyetemi randevúiról beszél, így tehát nem meglepő, hogy sokan arra kíváncsiak, milyen is volt a hercegné a 2000-es években.

Erre a kérdésre természetesen azok adhatják a legjobb választ, akik királyi pár közelében voltak 20 évvel ezelőtt, a brit sajtó pedig meg is szólaltatta a család egykori komornyikját – írja a Marie Claire UK.

Ez is érdekelhet: Nyomós oka van annak, miért nem olvassa Katalin a róla szóló híreket

Slingo nevű lap ugyanis utolérte Grant Harroldot, aki hosszú éveken át szolgálta a családot, a férfinek pedig igen jó véleménye volt Katalinról.

Ő mindig olyan udvarias, barátságos és vicces volt. Ott voltam, amikor Károly feleségül vette Cornwall hercegnéjét, ott voltam, amikor a fiúk egyetemre mentek, amikor Vilmos először találkozott Katalinnal, és randiztak, aztán egy kis időre abbahagyták a randizást, ami számomra borzasztó volt, mert mindkettőjüket imádtam, de szerencsére újra összejöttek. Olyanok voltak, mint bármelyik barát és barátnő. Semmiben sem különböztek senki mástól

– mesélte Harrold.

A férfi emellett azt is elújságolta, hogy a család szolgálatában töltött 7 év alatt különleges barátságot kötött Vilmos herceggel, Harry herceggel és Katalinnal egyaránt.

Nemcsak szolgálatban, hanem szolgálaton kívül is megismertem őket. Ugyanazokba a kocsmákba jártunk, végül sok közös barátunk lett. Mindig tudtam, hogy kik ők, és tiszteltem őket, de nagyon jól kijöttem velük

– folytatta.


A figyelmetekbe ajánljuk