Carole Middleton.

Szupersztárrá vált Katalin anyja, már a világ egyik leghíresebb nőjéhez hasonlítják

A Netflix sikersorozata miatt szinte mindenki Katalin édesanyjáról beszél, illetve egy nem akármilyen hírességhez hasonlították őt.


A napokban befejeződött A korona című sorozat, amely utolsó évadának második felvonása a királynő mellett alapvetően Vilmos és Katalin kapcsolatáról szólt. Ezen belül pedig kiemelt szerepet kapott a hercegné édesanyja, Carole Middleton is.

A sorozat alapvetően azt sugallja, hogy az anyukának komoly szerepe volt abban, hogy Katalin és Vilmos összejöttek, ugyanis a showrunnerek szerint a nő úgy igazgatta a lánya útját, hogy ő végül Vilmos mellett kössön ki.

Ez is érdekelhet: Nyomós oka van annak, miért nem olvassa Katalin a róla szóló híreket

Természetesen a rajongók is hamar kiszúrták maguknak a karaktert, akit a céltudatossága, és a stratégiai érzéke miatt azonnal a Kardashian-klán nagyasszonyához, Kris Jennerhez kezdtek hasonlítani – írja a Marie Claire UK.

Kate Middleton anyukája a brit Kris Jenner

– írta az egyik rajongója az X-en, akinek a posztját hamar felkapta az algoritmus, és az emberek komoly eszmecserét folytattak le az ügyben.

Egyesek szerint a felhasználónak abszolút igaza van, míg sokan nem értettek vele egyet, mondván, Carole karakterét jó eséllyel alaposan kiszínezték a Netflix írói.

Na de mégis hogyan történtek valójában az események? Matthew Bell királyi tudósító a The Spectatorban megjelent 2005-ös cikkében alaposan megkérdőjelezte, hogy Katalin egyetemi találkozása Vilmos herceggel a véletlennek tulajdonítható-e.

A férfi állítása szerint Carole Middleton beszélte rá a lányát, hogy az Edinburgh-i Egyetem helyett a St Andrewsra iratkozzon be, ahová Vilmos herceg is jelentkezett.

Tina Brown királyi riporter is megszólalt a téma kapcsán, és a Palace Papers című könyvében ezt írta az esetről:

Nem valószínű, hogy Katalin ott tartana, ahol tart, ha az édesanyja nem segített volna ügyesen tárgyalni a királyi románcról. Carole ujjlenyomata mindenütt ott van Katalin első lépésén a királyi sakktáblán.

A figyelmetekbe ajánljuk