korona hatodik évada harry és vilmos

A királyi család egyik tagja imádta, ahogy ábrázolták őt A koronában

Debütáltak A korona záró évadának utolsó részei is. A hosszú ideje futó sorozat a Netflix egyik legnépszerűbb műsora, és mind a hat évadot nagy izgalommal fogadták a nézők, a királyi család viszont már kevésbé volt tőle elragadtatva. Azonban akad egy személy, akit nem igazán zavart a sorozat, sőt, egyenesen imádta ahogyan ábrázolták őt az alkotók.


Talán nem meglepő, hogy Károly király nem volt túlságosan elragadtatva az ötödik évadban nyújtott ábrázolásától. A csapata pedig állítólag aggódott a népszerűségét illetően, miután a sorozat ismét felelevenítette azokat a botrányokat, amikkel a kilencvenes években kellett szembenéznie – számolt be a Marie Claire.

Ez is érdekelhet: Meglepő kijelentést tett A korona egyik főszereplője a sorozattal kapcsolatban

Vilmos herceg egy forrás szerint rendkívül dühös volt a készítőkre, mivel úgy érezte, hogy mindkét szülőjét kihasználják, és hamis, leegyszerűsítő módon mutatják be, hogy pénzt keressenek.

Ám arról is érkeztek hírek, hogy Katalin hercegné és csapata is aggódott A korona miatt, mivel az új részekben kiváltságos, naiv, szerelmes fiatal nőként jelenítik meg. A hercegné pedig minden bizonnyal azt szeretné, ha az emberek erős vezetőként látnák őt, olyasvalakiként, aki képes átvenni a királynéi szerepeket.

Azonban akad egy olyan királyi családtag is, aki rajongott a sorozatért. A szóban forgó királyi néző Sarah Ferguson, York hercegnéje, akit a negyedik évadban Jessica Aquilina alakít.

A Nagy-Britanniában általában Fergie néven ismert hercegné, imádta ahogyan az András herceggel való esküvőjét bemutatták.

Szerintem gyönyörűen leforgatták. Az operatőri munka kiváló volt. Tetszett, ahogy az esküvőmet is belerakták

– nyilatkozta.

A figyelmetekbe ajánljuk