György herceg a Wimbledoni teniszbajnokságon
Fotó: Karwai Tang/Getty Images

Katalinék tartanak György új hobbijaitól, a trónörökös viszont hajthatatlan

György herceg jó eséllyel brit király lesz majd, emiatt pedig a nevelése sem épp mindennapi – ettől függetlenül a hobbijai szinte semmiben nem különböznek a többi 10 évesétől.


Katalin és Vilmos nemrégiben a BAFTA londoni székházában vettek részt egy beszélgetésen, amely során többek között a gyerekeikről, ezen belül György herceg új hobbijáról is beszélgettek – írja a Marie Claire UK.

A herceg kifejtette, hogy a gyerekeik – akik furcsa módon sokáig nem ehettek együtt a szüleikkel – szokásai semmiben nem különböznek a kortársaikétól, a legidősebb fiú például odavan a különböző videójátékokért.

Ez is érdekelhet: Kiderült, mekkora Sarolta vagyona − még Györgyét is lekörözi

A szülők azonban kiemelték, hogy mindent megtesznek azért, hogy Saroltáék a lehető legkevesebb időt töltsék a gép előtt.

Jelenleg a játékokat próbáljuk szabályozni, illetve monitorozzuk a képernyőidőt. Ezzel óvatosnak kell lenni

– mondta Vilmos.

Azt azonban nem árulták, el, hogy a gyerekek mely játékokat preferálják. A herceg továbbá kiemelte, hogy Györgyék nemcsak a gamingért, hanem – hozzá hasonlóan – a filmekért is rajonganak.

Az előbbiektől függetlenül a királyi csemeték életében a sport is jelentős szerepet játszik, a hírek szerint többek között a teniszt, a focit és a rögbit is kipróbálták, a legidősebb fiú egyik szenvedélyétől azonban Katalin hercegné enyhén szólva sincs elájulva.

Belsős információk szerint ugyanis György imádja a különböző harcművészeteket, azonban az anyukája nem szeretné, ha a leendő király folyamatos sérülésveszélynek lenne kitéve – ez a meccs a hírek szerint viszont még nincs lefutva.

A figyelmetekbe ajánljuk