György herceg a Wimbledoni teniszbajnokságon
Fotó: Karwai Tang/Getty Images

György herceg már most sokkal komolyabban veszi királyi teendőit, mint Harry herceg

A legtöbb királyi szakértő mindig is azt állította, hogy György herceg a korához képest érett, így nagy eséllyel felelősségteljes király lesz belőle, ha felnő.


Most, hogy betöltötte a 10. életévét, az egyik királyi kommentátor úgy véli, hogy talán már most a szüleire, Vilmos hercegre és Katalin hercegnére nehezedő nyomás egy részét is próbálja levenni. Hiszen a család életét különösen megnehezítette a Harry herceggel és Meghan Markle-lel való szakítás – számolt be a Marie Claire.

Ez is érdekelhet:Nem sok kellett ahhoz, hogy György herceg végül ne György herceg legyen

György sokat tanult szüleitől, és segíti őket munkájukban. Elvesztették Harryt, és rájött, hogy fel kell nőnie a feladathoz. Sok minden történt az elmúlt 18 hónapban a királyi családban, és nem tudják mindentől megvédeni őt. A királynő meghalt, és ez Vilmost és Katalint egy lépéssel feljebb, egy ranggal feljebb lökte, és értelemszerűen Györgyöt is. Ő pedig elfogadta, hogy ezek a szempontok hozzátartoznak a szerepéhez, és hogy ennek az egyedülálló családnak a része

– nyilatkozta Tessa Dunlop királyi szakértő.

Tessa számára ez különösen akkor volt szembetűnő, amikor György díszpolgárként szolgált Károly király májusi koronázásán, amit komolyan vett, de mégis úgy tűnt, hogy jól érzi magát.

Olvasd el ezt is! Vilmos és Katalin így készítik fel György herceget a trónra lépésre

György herceg július 22-én ünnepelte 10. születésnapját, szülei pedig nyilvánosan köszöntötték fel őt egy imádni való fotóval, amelyet Millie Pilkington fotós készített.

A figyelmetekbe ajánljuk