György herceg.

Nemrégiben kiderült, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg legidősebb fiának, György hercegnek majdnem egészen más neve lett.


A nyolcéves királyi herceg teljes neve George Alexander Louis, azonban édesanyja eredetileg más nevet szánt elsőszülöttjének.

Katie Nicholl királyi szakértő így nyilatkozott:

Az udvaroncok elmondása alapján Katalinék nem tudták előre a születendő gyermek nemét, és a párhoz közel álló barátok azt állítják, Vilmos meglepetést akart okozni. Bár Katalin nyilvánvalóan sejtette, hogy fiú lesz, és az Alexander név tetszett neki a legjobban, még nem döntötték el, hogyan nevezzék el elsőszülöttjüket.

Cambridge hercege és hercegnéje néhai kutyájukhoz, Lupóhoz fordultak, hogy segítsen nekik dönteni György nevéről.

A The Times szerint a pár az összes lehetséges nevet felírta különböző papírdarabokra, szétszórták azokat a földön, és szeretett kutyájukra bízták a név kiválasztását.

Az eb végül a György nevet választotta.

Lupo nyolc évig volt a családnál, mígnem az angol cocker spániel 2020-ban elhunyt. Most azonban van egy másik fekete Cocker spánieljük, Orla, akit néha királyi portrékon is ábrázolnak, sőt, a hónap elején még a windsori Guards Polo Club egyik eseményén is részt vett.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk