Sarolta és György Wimbledonban
Fotó: Karwai Tang/WireImage

Kiderült, mekkora Sarolta vagyona − még Györgyét is lekörözi

Valószínűleg nem gondolsz túl gyakran a világ szupergazdag gyerekeire, de ha ki kellene találnod, ki a világ leggazdagabb kiskorúja jelenleg, valószínűleg egy olyan leendő királyra tippelnél, mint György herceg.


Most azonban kiderült, hogy valójában kishúga, a 8 éves Sarolta hercegnő megelőzi Györgyöt a becsült nettó vagyon tekintetében.

Ez is érdekelhet: György herceg és Sarolta hercegnő más nevet fog használni

Az Electric Ride on Cars elemzése szerint Sarolta becsült nettó vagyona 3,6 milliárd font (1,6 billió forint), míg Györgyé „csak" 2,4 milliárd font (1,08 billió forint). Érdekes módon a kisöccsük, Lajos nem került be a top 3-ba − sőt, még a top 10-be sem.

Helyette Salma Hayek és Francois-Henri Pinault lánya, Valentina áll a harmadik helyen, majd a sor a következőkkel folytatódik: Jacquesmonacói herceg, Suri Cruise, Stormi Webster, Blue Ivy Carter, North West, a youtuber Vlad és Niki, valamint Jennifer Lopez ikrei, Max és Emme Muñiz.

Ha tovább olvasnál: Harry herceg fél, hogy Lajos és Sarolta úgy végzik, ahogy ő

Sarolta Wimbledonban

Fotó: Karwai Tang/WireImage

Sarolta walesi hercegnő áll az első helyen hatalmas, 3,6 milliárd font nettó vagyonnal. Bár nettó vagyona 12 százalékkal csökkent 2021 óta, még mindig megelőzi idősebb testvérét, György herceget, valószínűleg a „Kate Middleton-effektusnak" köszönhetően, miszerint a királyi családtagok divatválasztásai nagy hatással lehetnek a trendekre

− áll a weboldalon.

Sarolta egyfajta mini királyi influencer. Divatválasztásai az utóbbi időben édesen tükrözik az anyukája választásait, és tagadhatatlanul elegánsan öltözködik.

Ott volt például a wimbledoni megjelenése, amikor rózsaszín napszemüveget és egy virágos kék ruhát viselt; de a koronázáson is gyönyörű, levelekkel díszített hajdíszt és hímzett fehér köpenyt öltött magára; és már egy sor másik elegáns ruhát és kabátot is láttunk rajta az elmúlt években.

Mindenesetre, bár Sarolta elég sok pénzt ér, az a hír járja, hogy a szülei szeretnék, ha karriert csinálna, ha felnő.

A walesi herceg és hercegné azt szeretné, ha Sarolta azzal az elvárással nőne fel, hogy munkát kapjon, és ne teljes munkaidős királyi családtag legyen

− mondta Richard Eden királyi szerkesztő az év elején.

Forrás: Marie Claire

A figyelmetekbe ajánljuk