Sarah Ferguson.
Getty Images

A királyi család tagját nem érdekli, hogy meghívják-e Károly koronázására

A York-i hercegné, Sarah Ferguson nem számít meghívásra Károly király jövő hónapban esedékes koronázására.


Károly királyt hivatalosan is megkoronázzák a jövő hónapban feleségével, Kamilla királynéval együtt. A meghívókat a napokban küldték ki annak a 2000 vendégnek, akik részt vesznek majd a ceremónián.

András herceg egykori felesége Sarah Ferguson azonban elárulta, hogy más tervei vannak a nagy napra, és nem biztos, hogy meghívást kap a ceremóniára.

Ez is érdekelhet: Harry herceg szerint a királyi család tagjainak pszichológusra lenne szükségük

Az ITV Loose Women című műsorában a terveiről kérdezték, és elárulta, hogy lehet, hogy nem hívják meg, és a személyes megjelenés helyett valószínűleg máshogy fog ünnepelni.

Elárulta, hogy a néhai királynő corgiját szeretné magával vinni egy közeli idősek otthonába, és azt tervezi, hogy az intézmény lakóival együtt ünnepel majd, és a király koronázása alkalmából egy nagy bulit rendez nekik. Ferguson arról is beszélt, hogy támogatja a királyt és Kamilla királynét.

Gyerekkorom óta ismerem mind a királyt, mind a királynét. Azt hiszem, ha megnézzük a király eredményeit olyan területeken, mint a környezetvédelem, ahol évtizedekkel megelőzte a korát, vagy a Prince's Trust, akkor egyértelmű, hogy milyen rendkívüli ember, és milyen szerencsések vagyunk, hogy ő ül a trónon

– mondta az OK! magazinnak.

Forrás: Mirror

A figyelmetekbe ajánljuk