Károly és Harry.
Matt Dunham - WPA Pool/Getty Images

Károly helyettesítette Harryt a karácsonyi ünneplés során

A királyi család karácsonyai meglehetősen rendhagyó módon zajlanak, Károly pedig az elmúlt évek során átvette Harry szerepét.


A királyi család nem a megszokott módon szokott ajándékozni, ugyanis a rokonok általában nem kedves vagy hasznos, hanem kifejezetten vicces dolgokkal lepik meg egymást. A belsős információk szerint éveken át Harry herceg volt „az ajándékok mestere”, ugyanis az ő meglepetései aratták a legnagyobb sikert.

A Marie Claire UK szerint az elmúlt években azonban a fia távolléte miatt Károly ragadta magához ezt a titulust.

Ez is érdekelhet: Kínos részleteket szellőztettek meg Károly király furcsa szokásaival kapcsolatban

Régi hagyomány, hogy a család karácsonykor viccajándékokat cserél, így Sandringhamben mindig nagy a nevetés. Régebben Harry herceg volt a legnagyobb viccelődő, de most úgy képzelem, hogy Károly az, akinek nagyon erős a humorérzéke

– mondta Duncan Lacrombe kommentátor az OK! Magazine-nak.

Az elmúlt évek királyi karácsonyai során azonban nemcsak Harry csillogtatta meg a humorérzékét, ugyanis Katalin állítólag egy „növessz magadnak barátnőt” készletet adott át Vilmos öccsének a Meghannal való kapcsolata előtt.

Külön érdekesség, hogy a Royal Family köztudottan nem karácsony első napján, hanem Szenteste rendezi az ajándékozási ünnepséget, ami Nagy-Britanniában kifejezetten szokatlan dolognak számít.

Grant Harrold királyi komornyik így nyilatkozott erről a szokásról:

Ez egy olyan hagyomány, amely Viktória királynőig nyúlik vissza. Délutáni teát isznak a sandringhami Fehér Szalonban, ami egy abszolút gyönyörű szoba, és utána vicces ajándékokat cserélnek. Ennyi, kész.

A figyelmetekbe ajánljuk