Kamilla és Károly 2017-ben Indiában
Fotó: Shutterstock

Kamilla királyné egyedül utazott el − mi lehet az oka, hogy otthon hagyta Károlyt?

Kamilla királyné a hírek szerint különleges wellness-üdülésre utazik barátaival.


A Times of India szerint a királyné csütörtökön landolt az indiai Kempegowda nemzetközi repülőtéren, és a Banglore-i Soukya holisztikus egészségügyi és wellness központba utazott, ahol tíz napig tartózkodik.

A Soukya „gyógyító szentélyként" jellemzi magát, amely „olyan kezelési megközelítést alkalmaz, amely integrálja a különböző hagyományos, időtálló és természetes gyógyászati rendszereket, mint az ayurvéda, a homeopátia, a jóga és a természetgyógyászat, valamint más kiegészítő terápiákat". Károly király régóta támogatja az alternatív gyógymódokat, és 2019-ben a Homeopátiás Kar védnöke lett.

Rendőrségi források a Times of Indiának elmondták:

Szigorú utasítás volt, hogy ne hozzák nyilvánosságra az utazását, mivel ez egy magánlátogatás. A tartózkodása idejére nem terveztek semmilyen nyilvános programot vagy interakciót.
A Soukya International Holistic Health Centre Bangalore-ban

Fotó: Getty Images/Gireesh Gv/The The India Today

Kamilla királyné Károly királlyal együtt rendszeres látogatója volt a központnak az elmúlt években. Legutóbb három évvel ezelőtt Károly születésnapja alkalmából utaztak a Soukyába, mielőtt Károly hivatalos indiai látogatásra indult. Az évek során Kamilla nyolc alkalommal járt a 2002-ben megnyitott wellnessközpontban.

Károly király erre az útra otthon maradt; a múlt hétvégén Sandringhambe látogatott, majd Londonban kinevezte második miniszterelnökét, Rishi Sunakot.

Az nem világos, hogy ez a magánnyaralás mindig is be volt-e tervezve, vagy csak mostanában került be a királyi hitves naptárába Erzsébet királynő szeptember eleji halála után. Károly király és Kamilla királyné első államokbeli látogatását a jövő hónapban tartják.

Forrás: Good Housekeeping


A figyelmetekbe ajánljuk