Johnny Depp
Getty Images

Johnny Depp szerint mindenki Jack Sparrow szeretne lenni halloweenkor az Amber Heard-per után

A jelentések szerint látványosan megugrott a Jack Sparrow-jelmezek iránti érdeklődés.


A kereslet a Depp és volt felesége, Amber Heard közötti nagy visszhangot kiváltó jogi csatározás követően ugrott meg.

Heardről végül az esküdtszék megállapította, hogy bűnös. Kiderült, hogy a színésznő véleménycikkének mindhárom állítása hamis, rágalmazta Deppet, és tényleges rosszindulattal készült, így az esküdtszék 10 millió dollár kártérítést ítélt a színésznek és 5 millió dollár büntető jellegű kártérítést Heardnek. A színésznő azonban 2 millió dollárt visszakapott egy ellenperből, miután az esküdtszék úgy ítélte meg, hogy Depp egyik ügyvédje rágalmazta őt.

A botrányos per lázban tartotta a közvéleményt idén tavasszal – Amber Heardot mindenki utálta, Johnny Deppet magasztalták, ez pedig az idei halloweeni előkészületekből is egyértelművé válik.

A világ legnagyobb jelmezkereskedőjénél, a Halloweencostumes.com-nál 90 százalékkal nőtt a Jack Sparrow-jelmezek eladása. Az üzlet két különböző, a karakterről mintázott jelmezt árul: az egyik 85-95 dollárba, a másik 245-299 dollárba kerül.

A készletek a jelek szerint már több mint 85 százalékban elfogytak. Ám a kalóz maskara mellett népszerű még a nemrég debütált filmek karaktereinek jelmezei is, köztük péládul a Top Gun-ra hajazó pilóta öltözékek.

A figyelmetekbe ajánljuk