Matthew Perry
Fotó: Shutterstock

A Jóbarátok sztárja bocsánatot kért Keanu Reevestől a könyve miatt

Matthew Perry bocsánatot kér a hamarosan megjelenő könyvében szereplő, Keanu Reevesre utaló passzusokért.


A november 1-jén megjelenő memoárjából, a Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing (Barátok, szeretők és a nagy borzasztó dolog) című könyvből az internetre felkerült részletek között vannak olyanok, amelyekben a Jóbarátok öregdiákja saját küzdelmeiről mesél a kábítószerrel való visszaélésről, és azon kesereg, hogy egykori színésztársai, River Phoenix és Chris Farley a függőség miatt vesztek el, míg Reeves „még mindig köztünk jár".

Perry egy nyilatkozatában, amelyet többek között a People-nek is eljuttatott, azt mondta:

Igazából nagy rajongója vagyok Keanunak. Csak véletlenszerűen választottam egy nevet, az én hibám. Elnézést kérek, a saját nevemet kellett volna használnom helyette.

Ahogy arról széles körben beszámoltunk, Perry azt írja a könyvben, hogy Phoenix, akivel az 1988-as Az ifjú Don Juan című filmben osztozott a vásznon, „kívül-belül gyönyörű ember volt". Perry hozzáteszi a színészről, aki 1993-ban kábítószer-túladagolásban halt meg:

Úgy tűnik, mindig az igazán tehetséges srácok buknak el. Miért van az, hogy az eredeti gondolkodók, mint River Phoenix és Heath Ledger meghalnak, de Keanu Reeves még mindig köztünk jár?
Keanu Reeves

Fotó: Shutterstock

Perry ismét Reeves-t hozza fel, amikorFarley-ra emlékezik, aki 1997 decemberében, öt hónappal a páros Hajszál híján hősök című vígjátékának mozibemutatója előtt halt meg kábítószer-túladagolásban.

A Saturday Night Live sztárjának haláláról így ír:

Lyukat ütöttem Jennifer Aniston öltözőjének falán, amikor megtudtam. Keanu Reeves köztünk jár. Két héttel a halála után kellett reklámoznom a Hajszál híján hősöket; és azon kaptam magam, hogy nyilvánosan a drogok és az alkohol okozta haláláról beszélek. Egész idő alatt be voltam tépve.

Perry könyve nem ad további felvilágosítást arról, hogy Reeves neve miért került szóba. Reeves, akinek a jelek szerint nincs közös filmes vagy televíziós kreditje Perryvel, Phoenixszel együtt játszott az 1991-es Otthonom, Idaho című filmben. Phoenix halála óta Reeves nyíltan beszélt szoros barátságukról és a veszteség okozta gyászról.

Forrás: Hollywood Reporter


A figyelmetekbe ajánljuk