A Jóbarátok szereplői szökőkútban
NBC/Warner Bros.

A rajongók imádták, mindenki más gyűlölte a Jóbarátok szökőkutas jelenetét

Nem volt őszinte a mosoly a színészek arcán.

A Jóbarátokat aligha kell akárkinek bemutatni, de ha mégis akad valaki, akinek kimaradt volna a valaha volt egyik legnépszerűbb sitcom-sorozat, azok is biztos találkoztak már a széria ikonikus főcímével.

Ez az a jelenet, ahol a hat főszereplő – Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross és Chandler – önfeledten szórakozik egy szökőkútban, miközben összevágott pillanatokat tekinthetünk meg az évadok különböző részeiből.

Mint kiderült, a rajongók lehet, hogy hosszú évadokon át élvezték a főcímet, Courteney Coxtól azonban most megtudhattuk, a stábtagok kifejezetten gyűlölték a jelenet forgatását.

„Nos, határozottan nem az én ötletem volt. Rengeteg időt töltöttünk abban a szökőkútban. Valaki azt gondolta, hogy mindez nagyon szórakoztató lesz, de hadd mondjam el, hogy egyáltalán nem szórakoztató hosszú órákig egy szökőkútban táncolni"

– válaszolta Cox Ellen DeGeneres műsorában, amikor a műsorvezető a jelenetről kérdezte.

A színésznő elmondta, hogy szereplők órákig forgattak tetőtől talpig vizesen és átfagyva, mire elkészült az ismert képsor.

Ráadásul a színészek az első évad forgatásánál alig ismerték egymást, így kifejezetten megerőltető volt viháncolva fröcskölni egymásra a hideg vizet.

Kedvezőbb körülmények között, de 2021-ben remélhetőleg ezt a helyszínt is újraláthatjuk a Jóbarátok visszatérő epizódjában, amiben a teljes szereplőgárda feltűnik majd. A színészek itt már nem fogják felvenni hajdani karakterüket, sokkal inkább egy talkshow-jellegű adás keretein belül tekinthetünk majd be a kulisszák mögé, és ismerhetjük meg közelebbről a forgatási napok hangulatát.

(Explica)


A figyelmetekbe ajánljuk