Jeremy Allen White a 76. Primetime Emmy-gálán
Fotó: Kevin Winter/Getty Images

Jeremy Allen White hálás, amiért hamarosan Bruce Springsteent alakíthatja majd

A mackó sztárja, a kétszeres Emmy-díjas Jeremy Allen White elárulta, milyen érzések kavarognak benne azzal kapcsolatban, hogy hamarosan ő játszhatja Bruce Springsteent a Deliver Me From Nowhere című életrajzi filmben.


Jeremy Allen White a 76. Primetime Emmy-díjátadón nyilatkozott Deadline-nak az új projekttel kapcsolatban. Kiemelte: bár nagyon izgatott a film miatt, egészen addig nem szeretne többet elárulni róla, amíg nem kezdődnek meg a munkálatok.

Tudod, nem akarok túl sokat mondani róla. Nem érződne helyesnek azelőtt, hogy elkezdenénk a forgatást. De azt elmondhatom, hogy egy igazán csodálatos csapat segít nekem, és Bruce nagyon kedves és támogató volt, ami külön örömöt jelentett az egész folyamatban. Szóval nagyon szerencsésnek érzem magam.

Scott Cooper filmje a 20th Century Studios-nál készül, Warren Zanes azonos című könyve alapján. A történet nyomon követi Bruce Springsteen hosszú útját, amely az 1982-es, korszakalkotó albumáig, a Nebraskáig vezetett.

A Deliver Me From Nowhere forgatása várhatóan még idén ősszel megkezdődik.

White egyébként a napokban nyerte meg második Emmyjét A mackóban alakított Carmy Berzatto szerepéért. A 33 éves színész nemrégiben a sikersorozat következő évadáról is elárult pár részletet.

A figyelmetekbe ajánljuk