Jeremy Allan White a 3. évad bemutatóján
Fotó: Getty Images

Jeremy Allen White elárulta, mikor kezdődik A mackó 4. évadának forgatása

A rajongók legnagyobb örömére nem kell majd éveket várnunk a következő évadra.

Jeremy Allen White nemrégiben egy interjúban beszélt a tízszeres Emmy-díjas drámasorozat visszatéréséről, és részleteket közölt azzal kapcsolatban is, hogy mikor kezdődnek a széria következő, szám szerint 4. évadának forgatási munkálatai.

Úgy tudom, hogy mindez jövőre esedékes. Elképzeléseim szerint valamikor 2025 elején – hasonlóan az elmúlt pár évhez – februári vagy márciusi kezdéssel vághatunk bele

– fejtegette White.

A színész nyilatkozata sok rajongót összezavarhat, eddig ugyanis arról szóltak az iparági pletykák, hogy a negyedik évadot szinte párhuzamosan forgatták a pár hónapja debütált harmadik évaddal. Ezt egyébként egy sajtótájékoztatón White és színésztársa, Ayo Edebiri is megerősítette.

Ezt is nézd meg! Világsztárokkal forgatja első külföldi filmjét Horvát Lili

A napokban adott White-nyilatkozat tükrében úgy tűnik, újabb forgatási periódusra van szükség, ez kezdődhet majd 2025 első negyedévében.

Mindez pedig összecseng azokkal a híresztelésekkel, hogy egyes részleteiben teljesen megújul majd a széria, melynek oka, hogy új rendezői gárda is beszáll a kreatív munkálatokba, írja a Robbreport.

Az első 2 évadot nemcsak a nézők, de a kritikusok is nagyra tartották, a harmadik évad azonban már nem mindenki tetszését nyerte el.

A hírek szerint azonban 4. évadra nagyon is érdemes várni.


A figyelmetekbe ajánljuk