Jennifer Lawrence

Hiába kérték, Jennifer Lawrence ezt az egy dolgot nem vállalta be az Éhezők viadalában

Jennifer Lawrence őszintén beszélt arról, hogy mely az Éhezők viadala készítőinek mely kérését nem volt hajlandó teljesíteni.


Jennifer Lawrence kétségkívül sokat köszönhet az Éhezők viadala-filmsorozatnak, hiszen ez a produkció tette őt világhírűvé.

A színésznő éveken keresztül megszámlálhatatlan mennyiségű munkaórát tett bele Katniss Everdeen karakterének tökéletesítésébe, ami utólag nézve meglehetősen jól sikerült.

Ez is érdekelhet: 5 film, ami teljesen megváltoztatja az élethez való hozzáállásunkat

Lawrence az alkotók szinte minden kérését teljesítette, azonban volt egy olyan felvetés, amire nem tudott igent mondani – írja a Slash Film.

A filmsorozat készítői ugyanis minden bizonnyal azt szerették volna, hogy a főszereplő a lehető összes módon feleljen meg az akkori hollywoodi szépség-sztenderd követelményeinek, és megpróbálták rábeszélni a színésznőt, hogy fogyjon le 10 kilót.

Az első film előtt arról beszéltek, hogy le kell fogynom 10 kilót, de én erre azt mondtam: >> Mi irányítjuk ezt a filmet, mi irányítjuk ezt a példaképet. Miért csinálnánk belőle valami elérhetetlent és soványat? Ez egy olyan személy, akire a fiatal lányok – nos, minden nő, de főleg a fiatal lányok– fel fognak nézni, és úgy akarnak majd kinézni, mint ő, szóval miért ne lehetne erős? Miért ne lehetne szép, egészséges és fitt? <<. Nagyon hajthatatlan voltam ezzel kapcsolatban, mert úgy gondolom, hogy az iparágunk nem vállal elég felelősséget azért, amit a társadalommal tesz, hogy ilyen irreális elvárásokat támaszt, és én nem akarok ennek a része lenni

– mesélte Lawrence egy 2013-as interjúban.

A figyelmetekbe ajánljuk