II. Erzsébet.

Harry herceg és Meghan Markle két kisgyermekükkel, Archie Harrisonnal és Lilibet Dianával repültek az Egyesült Királyságba a királynő platina jubileumi ünnepségére a hónap elején.


Sussex hercege és hercegnéje a hosszú hétvégén visszafogottan viselkedtek, és csak egyetlen hivatalos közös megjelenésük volt, egy különleges istentiszteleten a Szent Pál-székesegyházban.

Bár a királyi-rajongók izgatottan várták, hogy láthassák Archie-t és Lilibetet, a pár a gyerekeiket is távol tartotta a reflektorfénytől.

Az utazási korlátozások és biztonsági problémák miatt a királynő még nem találkozhatott legkisebb dédunokájával, Lilibet Dianával – akit az uralkodó és Harry édesanyja, a néhai Diána hercegné után neveztek el –, de a platina jubileumi hétvégén végre összejöhetett az egész család.

A királynő állítólag megtiltotta, hogy fényképeket készítsenek róla, és csak kevesebb mint egy órát tölthetett Lilibettel.

Sokan csodálkoztak, hogy miért volt ilyen rövid a találkozó, egy bennfentes azt mondta a US Weeklynek, hogy ez annak tudható be, hogy a királynő megpróbált energiát spórolni a hétvégi platina jubileumi ünnepségekre, tekintettel a közelmúltbeli mozgásproblémáira.

Jonathan Sacerdoti királyi szakértő ezt mondta:

Nagyon keményen dolgozott, hogy fenntartsa az erejét. Szerintem teljesen érthető, hogy a lehető legjobban tartogatta az erejét azokra az eseményekre, amelyeken részt akart venni. Egy kilencvenes éveiben járó emberről beszélünk. Láttuk, hogy mégis sikerült többször megjelennie a nyilvánosság előtt, és ez nagyszerű.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk