Sok harc és ármánykodás: kijött a Hunyadi-sorozat első előzetese

Sok harc és ármánykodás: kijött a Hunyadi-sorozat első előzetese

Minden idők egyik legepikusabb európai televíziós produkciójaként írnak a Hunyadiról, a várva várt sorozat első előzetese pedig megjelent.


A Hunyadi a nemzetközi piacra Rise of the Raven (A holló felemelkedése) címmel kerül. A Robert Lantos producer vezetésével készülő, Bán Mór azonos című regényfolyamából készült 10 részes alkotás 2025 elején kerül a TV2 képernyőjére.

A középkori tematikájú alkotásnak ráadásul arra is van esélye, hogy bekerüljön a MIPCOM CANNES 2024-es kiemelt kínálatába.

Az október 22-i televíziós szakkiállításon több mint 100 ország szakemberei és a legnagyobb tartalomgyártóinak vezetői vesznek részt.

A Hunyadi több mint 600 nemzetközi színésszel és kaszkadőrrel készült. A főszerepekben Kádár L. Gellért, Rujder Vivien és Törőcsik Franciska látható, de nemzetközi sztárok –Laurence Rupp, Giancarlo Giannini és Karel Roden – is feltűnnek majd a sorozatban.

A rendezők között az Oscar-jelölt Robert Dornhelm, illetve Nagypál Orsi, Szász Attila és Lengyel Balázs is ott van, utóbbi showrunnerként is jegyzi a szériát.


A figyelmetekbe ajánljuk