A FELKÉSZÜLÉS MEGHATÁROZATLAN IDEIG TARTÓ EGYÜTTLÉTRE Horvát Lili

A Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre először a Velencei Filmfesztiválon debütált, később a hazai közönség is elismeréssel fogadta Horvát Lili új filmjét a Corvin moziban tartott díszbemutatón. A közönségtalálkozó és a premier előtti vetítések is teleházasok a járványhelyzet ellenére.


A díszbemutatón

Stork Natasa

Stork Natasa

Piti Marcell

„Mikor ott álltunk Stork Natasával és Csernátony Dórával a velencei Lidón, a Palazzo del Casinò nagy vetítőtermében, azt gondoltam, hogy nagyjából ez a teteje annak, ami ezzel a filmmel kapcsolatban történhet velünk. De most, hogy látom itt a sok ismerős arcot a maszkok mögött, eszembe jut, hogy mennyit tanultunk az elmúlt hónapokban arról, hogy a személyes találkozások pótolhatatlanok. Szóval úgy érzem, hogy nem, a teteje az inkább itt és most van"

– mondta a vetítés előtt Horvát Lili, rendező.

Piti Marcell

A Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmben Márta, a negyvenéves idegsebész szerelmes lesz. Ígéretes amerikai karrierjét hátrahagyva visszatér Budapestre, hogy új életet kezdjen a férfival. Ám Márta hiába vár a Szabadság-híd pesti hídfőjénél: a férfi nem jelenik meg a randevún. Márta kétségbeesetten a keresésére indul, de amikor rátalál, élete szerelme azt állítja: sohasem látta őt azelőtt.

A film főszereplői Stork Natasa és Bodó Viktor. További fontos szerepekben Vilmányi Benett, Nagy Zsolt és Lukáts Andor is feltűnik.

A filmet szeptember 24-étől Budapesten és vidéken a Mozinet forgalmazásában láthatják a nézők.

A magyar mozik, rendkívül komolyan véve a járványügyi intézkedéseket, mindent megtesznek a nézők védelmében: folyamatosan fertőtlenítik a termeket, kézfertőtlenítőt biztosítanak, a vetítéseken pedig kizárólag maszkban lehet részt venni.

A figyelmetekbe ajánljuk