Stork Natasa feltartott kezekkel a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmben

A Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre a rendező második nagyjátékfilmje.A Stork Natasa és Bodó Viktor főszereplésével készült alkotás egy 40 éves idegsebészről szól, aki amerikai karrierjét maga mögött hagyva visszatér Magyarországra, mert szerelmes lesz egy férfibe. Hazatérve viszont a férfi állítja, még sose látta őt. A nő nem tudja, hogy csak a fantáziája játszott-e vele, úgyhogy munkát vállal egy budapesti kórházban és nyomozni kezd a férfi után.

Horvát Lili Szerdai gyerek című filmjével rengeteg díjat begyűjtött, többek között a Karlovy Vary East Of The West programjának fődíját is. Második nagyjátékfilmje, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre már az egyik legrangosabb filmes mustrán, a Velencei Filmfesztiválon debütál a legelső magyar filmként, amit beválogattak a Giornate degli Autori (Venice Days) versenyprogramjába.

A magyar nézőknek se kell sokat várniuk majd, ha látni szeretnék az Olaszországban versenyző művet, a Mozinet forgalmazásában ugyanis szeptember 24-én a magyar mozikban is látható lesz a remélhetőleg addigra már díjnyertes film.

A figyelmetekbe ajánljuk