Hollywoodi sztárok kedvenc bőrápoló kozmetikumait próbálhatjuk ki Budapest belvárosában

Hollywoodi sztárok kedvenc bőrápoló kozmetikumait próbálhatjuk ki Budapest belvárosában

Az Európa legjobbjának választott Harmony Spa idén még szorosabbra fűzte kapcsolatát a kanadai székhelyű Éminence Organic Skin Care márkával: az Aria Hotel Budapestben található spa mostantól kizárólag a hollywoodi filmsztárok és az amerikai szépségcentrumok közönségének kedvenc bőrápolási márkája, az Éminence termékeit használja majd. A részben Magyarországon termelt alapanyagokból készült luxuskategóriás biodinamikus termékek kizárólag itt érhetőek el a hazai közönség számára.


A világ egyik vezető bőrápolási kozmetikai márkája, az Éminence Organic Skin Care úttörő módon, a trendeket megelőzve alkotta meg a biodinamikus összetevőket tartalmazó termék kollekcióját. A magyar eredetű márka minősített biofarmja, amelyen biodinamikus módszereket alkalmaznak, a Bács-Kiskun megyei Fülöpjakabon található, itt termelik a luxuskategóriás kozmetikumok számos alapanyagát. Az év körforgása, a ciklusok, a nap és a hold ritmusa mind meghatározzák ezt a fajta, ősi elveken nyugvó gazdálkodást, mely mellőzi a kémiai növényvédő szereket, és kizárólag természetes gyógynövényeket, ásványi komposztokat használ a talaj javítására, a növények növekedésének támogatására. Ezek a módszerek hozzájárulnak az alapanyagként használt gyógynövények tiszta, magas minőségének eléréséhez, de csökkentik a környezeti terhelést is.

Az Éminence farmján nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a föld egy része mindig pihenjen, így tápanyagtartalma nem veszít az értékéből. A biofarm szigorú működési szabályai közé tartozik, hogy a növényeket teliholdkor ültetik és takarítják be, mivel azok így magasabb víz-, vitamin- és hatóanyag-tartalommal bírnak.

Az Éminence ezeknek az összetevőknek az erejét a Demeter tanúsítvánnyal – a legrégebbi és egyben legszigorúbb, nemzetközileg elismert bio minősítéssel – rendelkező Beyond Organic luxus arcápolási kollekcióban használta fel. A GMO-, és a szervezetre ártalmas tartósítószer- mentes alapanyagokból készült, hipoallergén és klinikailag tesztelt termékekben 30 százalékkal több antioxidáns és akár 47 százalékkal több C-vitamin is található, mint más ilyen típusú készítményben. A Harmony Spa Budapest tavasszal ezeket a termékeket felhasználva indítja útjára a világsztárok arckezelését.

Az Éminence márkáról köztudott, hogy sok világsztárt tudhat rajongói között. Dakota Fanning, Jessica Biel, Jeff Goldblum, Nicole Kidman után az HBO legújabb sikersorozata, az Eufória színésznője, Barbie Ferreira is az Éminence termékeire esküszik. Jennifer Lawrence a Vörös veréb budapesti forgatásakor ismerte meg a márka termékeit, amire sminkese hívta fel az Oscar-díjas színésznő figyelmét.

Ezek a történetek ihlették a tavaszi kezelési menüben szereplő Világsztárok arckezelése elnevezését. A kezelés során a számos nemzetközi szakmai elismerésben részesített, biodinamikus termékeket alkalmazzák. Ez az eljárás Mihalik Enikő, a Harmony Spa Budapest nagykövetének kedvence is.

A hipoallergén citromfüves arctisztító krém (Lemon Grass Cleanser) a benne lévő olívaolaj, illetve napraforgó- és lenmag keverékének köszönhetően gyengéden távolítja el a szennyeződéseket, míg a biodinamikus gyógynövény összetevők csökkentik az irritációt. Az antiszeptikus és méregtelenítő hatással bíró retekmagos hámlasztó (Radish Seed Refining Peel) segít megelőzni a pattanások megjelenését, összetevői, a csalán, a teljes kiőrlésű zab és a fűzfakéreg kivonat pedig serkenti a bőr megújulását és kisimítja a mimikai ráncokat. A márka egyik legsikeresebb, tíz éven át fejlesztett arcápoló olaja (Facial Recovery Oil) mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, mely ezáltal egészségesen ragyog, simábbnak és puhábbnak tűnik.

Az Éminence Organic Skin Care biodinamikus termékeit Magyarországon kizárólag a Harmony Spa-ban meg is lehet vásárolni.

Testreszabott, a bőr valódi igényeihez és állapotához tökéletesen illeszkedő kényeztetést ígér a Budapest fényei arckezelés, amelyet azokkal az amerikai spa-kban jól ismert professzionális Éminence termékekkel végeznek, melyek nem elérhetőek a kiskereskedelmi forgalomban: az áfonyás bőrfeszesítő hámlasztó (Blueberry Detox Firming Peel) az áfonya-, málna- és szederlének, az ananász- és paprikakivonatnak köszönhetően magas vitamin- és antioxidáns-tartalommal rendelkezik, amely táplálja és felfrissíti a bőrt, a benne lévő tejsav pedig eltávolítja az elhalt hámsejteket, és javítja a bőr textúráját. A shea-vajjal és növényi hialuronsavval gazdagított acai-kivonatos hidratáló (Firm Skin Acai Moisturizer) táplálja az öregedő bőrt, a benne lévő Homeostatine és a Biocomplex formulák pedig fokozzák a bőr rugalmasságát, hogy az még fiatalabbnak tűnjön.

A Harmony Spa kozmetikusai segítséget kapnak a márka legtapasztaltabb szakértőitől, akik egy évben több alkalommal is ellátogatnak Budapestre, hogy személyesen képezzék az ott dolgozó magyar szakembereket, akik így a lehető legjobban megismerhetik a termékek hatását és azok használatát. A Harmony Spa-ban nemcsak a női vendégeket várják, a férfiak bőrtípusához illeszkedő termékekből is összeállítottak egy fiatalító kezelést.

Az arckezelések különböző masszázzsal kiegészítve másfél-két órás rituálék formájában is elérhetőek.

Az Éminence Organic Skin Care – amely három egymást követő évben nyerte el a kozmetikai szektor egyik legrangosabb elismerését, a Nemzetközi Spa Szövetség innovációs termékdíját – Amerikától Dubai-on át Ausztráliáig a világ több mint 50 országában elérhető. A márka szigorú minőségbiztosítási követelményeknek felel meg: az állatkísérlet nélkül, önkéntesek bevonásával fejlesztett, parabénmentes termékek készítésének minden fázisánál a lehető legegészségesebb összetevőket használják.

A figyelmetekbe ajánljuk