Több ezer forintot képesek vagyunk kiadni arra, hogy bőrünk szép sima, fogsorunk pedig hófehér legyen. Nem is gondolnánk, de a hatás egy olyan természetes alapanyaggal is elérhető, amely többnyire a kukában végzi.


Van, aki minden nap fogyasztja, mégsem gondolná, hogy a héja igazi csodaszerként hathat. Ez a gyümölcs nem más, mint a banán, pontosabban annak a héja, amelynek belseje nem csak a bőrápolásban kiváló, de fogainkat is fehérebbé varázsolja.

A hírességek közösségi oldalain megannyi reklám található otthoni fogfehérítőkről, nem beszélve a különböző fehérítő hatású fogkrémekről és persze a fogorvosi beavatkozásokról. Ezek azonban több ezer, vagy akár százezer forintba is kerülhetnek, a banánnak ezzel ellentétben 400 forint körül mozog kilója. Ha ezt a megoldást választjuk, mindössze annyit kell tennünk, hogy kikaparjuk a trópusi gyümölcs héjának belső, fehér felét, és átdörzsöljük vele a fogainkat. Ha a műveletet napi néhányszor megismételjük, rövid időn belül ragyogóbbá varázsolhatjuk mosolyunkat.

A banánhéjban található gyümölcssavak arcbőrünket is szebbé varázsolhatják. Ennek érdekében szintén a gyümölcs belső felére lesz szükségünk. Miután finoman átdörzsöltük vele az arcunkat, mossuk le, végül pedig használjunk tonikot, hogy helyreállítsuk a bőr pH-értékét. Ez a módszer nemcsak, hogy megszabadítja arcunkat az elhalt hámsejtektől és mitteszerektől, de a felszínre kerülő friss, tiszta bőrt értékes vitaminokkal és antioxidánsokkal látja el. Joghurttal keverve kiváló ránctalanító pakolást is készíthetünk belőle, ha pedig mézet is adunk hozzá, remekül hidratálja is bőrünket. Mi több, ha a banán héját a belsejével lefelé a szemünkre fektetjük, a karikák ellen is hatásos.

via Bien.hu

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk