harry styles kalapban

Közeleg Baz Luhrmann Elvis-életrajzi filmjének bemutatója, a rendező pedig elárulta, miért utasította el napjaink egyik legnagyobb szupersztárját, Harry Styles-t a Király szerepére.


A fiatal énekes jelentkezett a szerepre, de Baz Luhrmann inkább Austin Butlert választotta, bár Styles lehet, hogy marketing szempontból vonzóbb lett volna, a legendás rendezőnek nagyon jó oka volt a döntésére.

Harry igazán tehetséges színész, szívesen dolgoznék vele valamin. Az igazi probléma Harryvel csupán annyi, hogy ő Harry Styles. Ő már egy ikon.

– nyilatkozta Baz Luhrmann, majd hozzátte, hogy nem volt casting, egyszerűen csak találkozott a szerep iránt érdeklődőkkel, beszélgettek, és így döntötte el, hogy alkalmasnak találja-e őket a szerepre. Butler pedig egyszerűen Elvis szerepére született – legalábbis ő így gondolja.

És úgy tűnik, ezt a néhai rocklegenda lánya, Lisa Marie Presley sem látja másképp, sőt már viccelődve most Oscart adna a fiatal színésznek:

Abszolút tökéletes. Austin Butler gyönyörűen megtestesítette és közvetítette apám szívét és a lelkét. Szerény véleményem szerint a játéka példátlan. Pontosan és tisztelettudóan csinálta. Ha ezért nem kap Oscar-díjat, megeszem a kalapom!

A filmet június 24-én mutatják be az Egyesült Királyságban.

(FarOutMagazine)

A figyelmetekbe ajánljuk