Meghan Markle és Harry herceg.

Harry herceg és Meghan Markle Oprah-nak adott 2021-es interjúja szabályszerűen sokkolta az egész világot, a pár a kétórás epizód során nyíltan beszélt az életéről és a királyi családban szerzett tapasztalatairól.


A beszélgetés során Meghan őszintén beszélt a mentális egészségéről és a média intenzív nyomásáról, Harry pedig a Károly herceggel és Vilmos herceggel való kapcsolatáról osztott meg belsős információkat.

Sussex hercege és hercegnéje azt is elárulták, hogy a családtagok részéről „aggodalmak" merültek fel fiuk, Archie bőrszíne miatt, amikor Meghan terhes volt.

A palota nem sokkal később közleményt adott ki az ügyben, amelyben azt írták, hogy a család „szomorúan értesült arról, hogy milyen nagy kihívást jelentett Harry és Meghan számára az elmúlt néhány év", és hogy „a felvetett problémák, különösen a faji kérdés, rendkívül aggasztóak".

Az interjút követően Károly herceg egy pontról pontra történő választ akart kiadni, Vilmos herceg pedig ezt mondta az újságíróknak:

Mi egyáltalán nem vagyunk rasszista család.

Hónapokkal később felerősödtek a találgatások, hogy Harry és Meghan egy második interjúban is érintettek lehetnek, és bár bennfentesek szerint ez a királyi családot a töréspontig sodorná. A királynő platina jubileumi ünnepsége, és az Egyesült Királyságba tett közelmúltbeli utazásuk miatt úgy tűnt, hogy elsimultak a konfliktusok.

Bennfentesek azonban ismét egy újabb Oprah-interjúról kezdtek el suttogni, miután a hétvégén olyan fotók készültek Harryékről, amelyek alapján egyértelműen megállapítható, hogy a Sussexék az otthonában látogatták meg a legendás riporter-műsorvezetőt.

A pár a kaliforniai Montecitóban lévő Oprah-kastélyba látogatott, amely öt perc autóútra van a saját otthonuktól. A DailyMail.com-nak nyilatkozó források szerint körülbelül egy órát töltöttek ott, mielőtt távoztak volna.

Harry és Meghan állítólag jó barátságban vannak Oprah-val, de úgy tűnik, látogatásuk felerősítette a spekulációkat, hogy esetleg újra együtt dolgoznak – bár Sussexék egyelőre nem kommentálták egy újabb interjú lehetőségét.

A herceg jelenleg memoárját írja, amely még idén megjelenik, és amely reményei szerint „segít megmutatni, hogy bárhonnan is származunk, több közös van bennünk, mint gondolnánk".

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk