Meghan Markle és Harry herceg.

Kivágják a királyi családból Harryéket, ha továbbra is belsős infókat szivárogtatnak

Harry herceg és Meghan Markle visszatértek az Egyesült Királyságba a királynő platina jubileumi ünnepségére, és bár úgy döntöttek, hogy az ünnepi hétvégén nem mutatkoznak, néhányszor mégis meglátták őket.


Harryék hivatalosan csak egyszer jelentek meg a nyilvánosság előtt, amikor egy különleges szertartáson vettek részt a Szent Pál székesegyházban. De az Angliában töltött idő alatt szülinapi bulit is rendeztek lányuknak, Lilibetnek egykori otthonukban, a Frogmore Cottage-ban, mielőtt visszautaztak az Egyesült Államokba.

Annak ellenére, hogy azt állították, hogy Sussexék megjelenése „beárnyékolná" a jubileumot, a pár távol maradt a reflektorfénytől.

A hírek szerint azonban a királynő „megtiltotta" Harrynek és Meghannak, hogy dokumentálják az utazás egyes részeit, köztük az első találkozását Lilibettel, mivel attól tartottak, hogy személyes pillanatokat osztanak meg a nyilvánossággal.

Most Duncan Larcombe királyi szakértő azt mondta, hogyha Harryék bármilyen részletet megosztanak a hétvégéről, akkor végleg „elvágják" őket a királyi családtól.

A szakértő a Closer magazinnak nyilatkozva azt mondta, hogy a sikeres brit kiruccanás után, miután „ismét bebetonozták magukat királyi családtagokként", az olyan partnerek, mint a Spotify, a Netflix és a Penguin „fel fogják falni" őket.

A szakértő a kiadványnak ezt mondta:

Most már minden attól függ, hogyan viselkednek a továbbiakban. A királyi család egyértelműen olajágat nyújtott itt. De Harry és Meghan tönkretennék ezt, ha bármilyen magánjellegű információ elhangzana a sajtóban erről a hétvégéről ".

Larcombe hozzátette, hogy ha bármi kiszivárog, az szinte biztosan tönkreteszi a két fél közötti bizalmat:

Ez most az utolsó esélyt jelenti számukra. Ha bármi kiszivárog a hétvégéről, akkor azt gondolom, hogy teljesen elszakadnak egymástól, és ennyi volt. Nagyon veszélyes lenne, ha most bárkit is elárulnának. De ha megfelelően viselkednek, és bebizonyítják, hogy megbízhatók, az egy hatalmas lépés lehet a helyes irányba.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk