Harry és Meghan szeptemberben visszatérnek az Egyesült Királyságba – ez szerepel az útitervükben
Getty Images

Harry és Meghan szeptemberben visszatérnek az Egyesült Királyságba – ez szerepel az útitervükben

Harry herceg és Meghan Markle szeptemberben visszatérnek az Egyesült Királyságba, hogy támogassák a kedvenc jótékonysági szervezeteiket.


Hétfőn Sussex hercegének és hercegnéjének szóvivője megerősítette, hogy a pár visszatér Harry hazájába, hogy részt vegyenek több jótékonysági eseményen. A pár ezután Németországba repül, hogy hivatalosan is megkezdjék az egyéves visszaszámlálást a 2023-as düsseldorfi Invictus Játékokra.

Harry herceg és Meghan, Sussex hercege és hercegnéje nagy örömmel látogatnak el szeptember elején több, a szívükhöz közel álló jótékonysági szervezethez

– nyilatkozta a pár szóvivője a The Independentnek.

Az út szeptember 5-én kezdődik, amikor a pár Manchesterbe látogat, hogy részt vegyen egy fiatal vezetőket tömörítő szervezet, a One Young World csúcstalálkozóján, amelynek Harry is tanácsosa, más magas rangú személyiségekkel, például Justin Trudeau kanadai miniszterelnökkel együtt.

A People szerint Harry és Meghan ezután szeptember 6-án Németországba utaznak az Invictus Játékokhoz kapcsolódó programok miatt. Két nappal később, szeptember 8-án visszatérnek az Egyesült Királyságba, hogy részt vegyenek a WellChild Awards-on, amely az Egyesült Királyság súlyosan beteg gyermekeinek és fiataljainak inspiráló tulajdonságait ünnepli, valamint azokat, akik mindent megtesznek azért, hogy megváltoztassák ezeknek az embereknek az életét.

Ez az utazás lesz az első alkalom június óta, hogy a pár visszatér az Egyesült Királyságba, amikor Erzsébet királynő platina jubileumi ünnepségén vettek részt.

Ezen a látogatáson azonban nem valószínű, hogy Harry és Meghan találkozik majd a nagymamával, mivel ő várhatóan a nyári otthonában, Balmoralban tartózkodik majd.


Forrás: Travel + Leisure


A figyelmetekbe ajánljuk