Harry herceg
Karwai Tang/WireImage/Getty Images

A korona sztárja és Harry jó barátok voltak, ez a mondat azonban tönkretette a kapcsolatukat

A korona sztárja, Dominic West a Harry herceggel való barátságáról, és annak megromlásáról beszélt nemrégiben.


Dominic West Károly herceget alakította a decemberben befejeződött A korona című Netflix-szuperprodukcióban, az pedig külön érdekesség, hogy a színész kifejezetten jó viszonyt ápolt korábban Harryvel.

West egy sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy több mint tíz évvel ezelőtt, a Walking With the Wounded (Séta a sebesültekkel) jótékonysági antarktiszi útja során lett jóban a fiatal herceggel – írja a Mirror.

Ez is érdekelhet: A korona hatodik évada: igazságok és kitalációk a legújabb szezonban

A sztár azonban elkövetett egy komoly hibát: véletlenül elkotyogta, hogy a csapat az utazás végét egy „kétnapos piálással” ünnepelte, ahol Harry herceg „szemet szúróan durva vicceket mesélt".

Ennek az interjúnak azonban meg is lett a hatása, a színész ugyanis a napokban úgy nyilatkozott, hogy Harryvel már nincsenek beszélő viszonyban.

Valahogy megszakítottuk a kapcsolatot, mert túl sokat mondtam egy sajtótájékoztatón. Szóval utána nem beszéltünk. Azt hiszem, megkérdezték tőlem, hogy mit csináltunk. Hogy mit ünnepeltünk, amikor odaértünk, és én valószínűleg túl sokat mondtam

– mondta West.

Külön érdekesség, hogy annak ellenére, hogy Harry és több királyi családtag nézte a színész főszereplésével készült sorozatot, egy bennfentes szerint Katalint egyáltalán nem érdekli, mit állítanak róla a produkcióban.

A figyelmetekbe ajánljuk