Harry herceg
Fotó: Karwai Tang/WireImage

Ezért lesz kötelező Harry hercegnek is részt vennie Károly koronázásán

Komoly következményei lehetnek, ha nem jelenik meg.


Alig több mint egy hónap van hátra III. Károly király májusi koronázásáig, de még mindig nem tudni pontosam, hogy fiatalabbik gyermeke, Harry herceg és felesége, Meghan Markle részt vesznek-e rajta. Sussexék képviselője néhány hete megerősítette, hogy a pár valóban kapott meghívást, azt azonban nem volt hajlandó elárulni, hogy elfogadják-e a meghívást vagy sem – kezdi a Marie Claire.

Ez is érdekelhet: Világhírű magyar származású orvossal beszélget könyvéről Harry herceg

Azóta pedig olyan hírek láttak napvilágot, hogy a királyi pár megpróbál tárgyalni a részvételük feltételeiről. Állítólag a pár azt kéri, hogy Archie herceget is vonják be valamilyen módon a rendezvénybe, mivel az esemény a negyedik születésnapjára esik. De a különféle királyi szakértők számára teljesen egyértelmű, hogy Harry hercegnek ott kell lennie a ceremónián.

Sok vita, sok spekuláció volt arról, hogy Harry és Meghan elmegy-e a koronázásra? Most, amikor veled beszélek, nem tudom, mi fog történni. Meglepődnék, ha legalább Harry nem menne. Mert ha nem megy el a koronázásra, akkor lényegében azt mondja, hogy »oké soha többé nem lesz semmilyen kapcsolatom a családommal.«

– nyilatkozta Alexander Larman, a The Windsors at War című könyv szerzője a Us Weeklynek. A szerző szerint, ha Harry megtenné ezt a lépést, annak nehéz következményei lennének a karrierjére nézve.

Olvasd el ezt is! Most vagy soha − Harry és Vilmos kapcsolata elérte a végpontot

Harry herceg a különböző médiaprojektjei és interjúi során többször is kifejezte, hogy szeretne kibékülni a családjával. Sajnos, erre jelenleg nem érzi magát képesnek, és úgy tűnik, ők sem igazán közelednek hozzá. Reméljük, hogy ez az egész helyzet valahogy javulni fog, és inkább előbb, mint utóbb.


A figyelmetekbe ajánljuk