Fodor Nándor.
Paramount Pictures

Új előzetes érkezett a filmhez, amiben a Mission: Impossible sztárja egy magyar pszichológust alakít

Új előzetes érkezett a magyar származású Fodor Nándorról szóló filmhez, amiben a parapszichológus egy nem mindennapi rejtélynek jár utána.


ANandor Fodor and the Talking Mongoose című filmet szeptemberben fogják bemutatni a mozikban, a főszerepben pedig a Mission: Impossible-filmekből is ismert Simon Pegget láthatjuk majd – írja a Slash Film.

A filmet forgalmazó Paramount pedig nemrégiben be is mutatta a film új előzetesét, ami alapján a nézők komoly izgalmakra számíthatnak majd.

Ez is érdekelhet: Közel 30 év után új feldolgozást kap az egyik legnagyobb klasszikus – itt az első trailer

A mozi egy valós történetet mesél el, amelyben a ’20-as években az Egyesült Államokba kivándorolt, majd az Egyesült Királyságba költöző magyar származású parapszichológusnak, Fodor Nándornak egy furcsa esetet kell megoldania.

Egy Mann-szigeten élő család azt állítja, hogy a házukban egy beszélő mongúz bújt el. Fodor azonban nem hiszi el a helyiek történeteit, és úgy gondolja, hogy valami átverés áll a dolog mögött.

A filmben nem Pegg lesz az egyetlen világsztár, hiszen az asszisztensét a Good Will Huntingból ismert Minnie Hunter fogja játszani, míg a Vissza a jövőbe-filmek Dokija, Christopher Lloyd is feltűnik a produkcióban.

A figyelmetekbe ajánljuk