Divatos és elegáns - top 3 férfikabát őszre

Divatos és elegáns - top 3 férfikabát őszre

Ősz és tavasz az átmeneti kabát nélkül nagyon nehéz lehet. Amikor a hőmérséklet túl magas a téli, meleg kabátra, érdemes beszerezni egy könnyebb verziót. Az őszi férfi télikabátnak köszönhetően, komfortosan fogod magad érezni és kényelmesen, akár áprilisban, de októberben is. Az ideális modellt megtalálod az Ozonee boltjában: Függetlenül attól, hogy milyen öltözködési stílust preferálsz.


Átmeneti tűzdelt férfi kabát - mindig toppon

A kedvencünk, a könnyű tűzdelt kabát. De nem csak a miénk! Ez egy kényelmes alternatíva, a meleg téli kabáthoz, ami könnyű és időtálló. Az átmeneti férfi kabátot megtalálod nem csak sportos verzióban, de elegáns variációban is, gallérral. Az átmeneti kapucnis férfi kabát kiválóan néz ki, melegítőfelsővel és farmernadrággal, ugyanakkor ugyanez a verzió kapucni nélkül a legjobb opció lesz, a pulóverekhez és chinosokhoz, de akár inghez, vagy öltönyhöz is.

Őszi férfi bőrkabát

A következő opció az - az időtálló bőrkabát. Minden bizonnyal, ez egy olyan variáció, aki szereti a rockos stilizációt, de nemcsak: összeállítva pulóverrel kiváló lesz moziba, randevúra, pólóval és kopottas nadrággal, nagyon jól fog kinézni koncerten. Ez egy univerzális modell, ami praktikusan sosem megy ki a divatból. Jellegzetes cipzár, zsebek és begombolásnak köszönhetően, az átmeneti férfi bőrkabát, nagyon sok alkalomra megfelelő lehet és mindig jól néz ki.

És az átmeneti farmer férfi kabát?

A mi kedvenc variációnk tavaszra ás őszre? Farmer katana! Nagyon szeretjük a farmer, begombolható átmeneti férfi kabátot, ami kiváló vastag pamutból készült. A zsebekbe el tudsz mindent rakni, amire szükséged van, a díszített, szőrmés gallér, kiegészíti a teljes look-ot. Ez az átmeneti kabát, nagyon sok összeállításhoz fog illeszkedni, ugyanakkor nem javasoljuk összekapcsolni farmernadrággal: ami túl sok, az nem egészséges.

Katonai átmeneti férfi kabátok, azaz pár szó a pilótakabátokról

A leginkább egyedi összeállítás, az a bőrkabát és a farmerkabát. Általában a bőrkabát, vagy a vastag pamutból készült átmeneti férfi kabát, aminek nincsen bőrkabát szabása, csak egy egyszerűbb begombolható fazonú kabát. Jellegzetes gallérral rendelkezik szőrméből. Az ilyen kabáthoz érdemes felvenni egy sima pólót, napszemüveget és fekete nadrágot. Semmi másra nincsen szükséged.

Esetleg bomberdzseki?

A következő kedvencünk a bomberdzseki. Az őszi férfi kabátok, nagyon sok szabásban szerepelnek, de ez rendkívül formás. A bomberdzseki egy nagyon jó megoldás lehet nyárra: ideális alternatíva lesz a melegítő felsőkhöz, de jobban néz ki, stílusosan. Az Ozonee boltjában megtalálod egyaránt a vékony, de a vastag, zsebbel rendelkező kabátokat is. Válaszd ki azt a modellt, ami kielégíti a szükségleteidet és használd ki: az ilyen stílusos kabát, nem kell, hogy egyedül legyen a szekrényben!

Az átmeneti férfi kabát kapucnival, vagy anélkül, melegített, vagy könnyű, farmer, vagy bőr... Nagyon sok az opció, de senki sem mondta, hogy csak egyet választhatsz. Javasoljuk az átmeneti férfi kabátot, ami tűzdelt és kapható az Ozonee boltjában, amik univerzálisak és időtállóak. Bizonyosodj meg magad!

A figyelmetekbe ajánljuk