Ezért nem állt szóba egymással Elton John és Rod Stewart

Három év kellett a béküléshez.


De egyáltalán mi okozta a két sztár összecsapását?

Sir Rod Stewart és Sir Elton John elválaszthatatlan barátok és alkotótársak voltak, egészen három évvel ezelőttig, amíg csúnyán össze nem vesztek.

Stewart nem tartotta őszintének Elton 2018-as búcsúkoncertjét, amire válaszul az énekes gyermekded bosszúvágyból kellemetlen helyzetbe hozta egykori társát. Azt állította, hogy Rod a közös turnéjuk ideje alatt egy TV-műsorban promotálta a saját showját.

Ezt követően egyáltalán nem álltak szóba egymással, kezdetét vette egy hosszadalmas mosolyszünet. Míg nem Stewart a „The Harry Redknapp Show" podcastben a múlt héten bejelentette, hogy befejezték a civakodást.

Sir Elton is reagált a békülés hírére, és elárulta, hogy nem haragszik Rodra, sőt:


„Köztünk mindig ott volt a levegőben a rivalizálás, de mindig barátságos és vicces módon. Nagyon szeretem őt. Ha esetleg összefutnánk az utcán, még meg is ölelném őt. Az élet túl rövid az effajta haragtartáshoz."

De mi késztette Stewartot a békülésre? A gyerekei. Nyilatkozatában elárulta, hogy jó példát szeretne mutatni nyolc gyermekének, és úgy érzi, nem mondhatja meg nekik, hogy kérjenek bocsánatot az emberektől, ha ő maga sem tesz így.


(Musictalkers)

A figyelmetekbe ajánljuk