Eugénia hercegnő
Getty Images

Ilyen hatással lenne a királyi családra, ha Eugénia hercegnő tényleg az Egyesült Államokba költözne

Újabb királyi családtag költözne az Egyesült Államokba?


Amikor Harry herceg és Meghan Markle úgy döntöttek, hogy maguk mögött hagyják az Egyesült Királyságot és a királyi feladatokat, az megrázta a királyi családot. Most, az elmúlt hetekben pedig olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy Eugénia hercegnő és családja is az Egyesült Államokba költözne, hogy közelebb legyenek Sussexékhez, akikkel jó barátságban vannak.

Ez is érdekelhet: Házasságtörés, szexuális zaklatás, testvérviszály – a brit királyi család legnagyobb botrányai

Egy királyi szakértő szerint azonban egy ilyen lépés közel sem okozna akkora felfordulást, mint Harry és Meghan távozása.

Ő Eugénia hercegnő, Mrs Jack Brooksbank, hivatalos stílusban, de szinte teljesen normális magánélete van. Nincs hivatala a palotában vnagy hivatalos kötelezettsége. Ha az Egyesült Államokba költözne a családjával az csak egy aprócska folt lenne a radaron. Nem lehet Harryékhez hasonlítani

nyilatkoztaMarlene Koenig királyi történész, majd hozzátette:

A hercegnőnem használja a címét a munkája során. Eugénia Yorkként szerepel a LinkedIn-en és a Hauser and Wirth [a művészeti galéria, ahol igazgatóként dolgozik] honlapján. A legtöbb amerikainak pedig fogalma sincs arról, hogy ki Eugénia hercegnő, így nem okozona akkora felhajtást.

(Marie Claire)

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!


A figyelmetekbe ajánljuk