Maude Apatow, Hunter Schafer, Sydney Sweeney és Zendaya Los Angelesben, 2022. december 18-án
Fotó: Getty Images/Jeff Kravitz/FilmMagic for HBO

​Zendaya az Eufória 3. évadáról: „Csak egy kis örömöt remélek"

Zendaya adott egy kis ízelítőt az Eufória rajongóinak abból, hogy mi vár Rue-ra a sorozat következő évadában − és meglepően pozitív képet festett.


A színésznő nemrég egy Los Angeles-i panelbeszélgetésen vett részt a többi főszereplővel, Hunter Schaferrel, Sydney Sweeney-vel és Maude Apatow-val együtt, ahol arról kérdezték őket, hogyan alakul a karaktereik sorsa a továbbiakban.

A The Hollywood Reporter szerint Zendaya azt mondta, hogy a kívánsága Rue számára „csupán az, hogy életben legyen, és talán még élvezze is azt".

Ha tovább olvasnál: Távozik az Eufóriából egyik főszereplője

Egy kis örömöt remélek neki, és azt, hogy képes legyen lélegezni és szeretni anélkül, hogy félnie kellene a veszteségtől. Át kell majd mennie még néhány dolgon, de el fogunk jutni ide

− osztotta meg Zendaya.

Hozzátette, hogy tudja, hogy a boldogság lehetséges kimenetel Rue számára, mivel a karaktere az Eufória alkotójának, Sam Levinsonnak a függőséggel és a felépüléssel kapcsolatos saját tapasztalatain alapul.

Ő a bizonyíték arra, hogy van remény Rue és mindenki más számára is, aki olyan, mint ő. Annyira hálás vagyok azokért az élményekért, amikor valaki odajön hozzám, és a Rue-hoz való kapcsolódásáról beszél, vagy a gyógyulási útjuk bármelyik részéről. Számomra ez a legnagyobb ajándék, amit valaha is kérhetek, ez ad eufóriát és hitet abban, amit csinálok

− mondta a színésznő.

Ez is érdekelhet: Rendezőnek állt az Eufória sztárja

Zendaya Los Angelesben, 2022. december 18-\u00e1n

Fotó: Getty Images/Jeff Kravitz/FilmMagic for HBO

Zendaya színésztársai is érdekes betekintést engedtek a karaktereik jövőjébe, és abba, hogy mi adja meg számukra az igazi boldogságot. Sydney Sweeney szerint Cassie számára a család, hiszen „mindenki másban családot keres: a barátaiban, és a srácokban is”.

Maude Apatow szerint Lexi szeretne megszabadulni a negatív gondolatoktól:

Ha ez egyszer kikerül a negatív spirálból, akkor megvalósíthatja az összes potenciált, ami benne van. Valószínűleg ez lesz az ő boldogsága: abbahagyni önmaga marcangolását.

Hunter Schafer így nyilatkozott:

Mindegyik szereplőnek megvan a maga vétke, és azt hiszem, Jules vétkének eredménye pont az, amit keres: a másokkal való közelség, és az, hogy ebben a közelségben megerősítve érezze magát, mindenféle ítélkezés nélkül. Valódi kapcsolat és biztonság.

Ami a kultikus sorozat harmadik szériáját illeti, még mindig nincs hír arról, hogy a forgatás egyáltalán elkezdődött volna, így lehet, hogy még várnunk kell egy darabig.

Forrás. Glamour


A figyelmetekbe ajánljuk