barbie ferreira eufória

A színésznő, aki Kat Hernandezt alakítja az HBO sorozatában, Instagram-sztorijában osztotta meg a hírt.


Barbie Ferreira bejelentette, hogy nem tér vissza az Eufória harmadik évadában. A színésznő, aki Kat Hernandezt alakítja az HBO sorozatában, az Instagram-sztorijába posztolt egy üzenetet, amelyben elárulta, hogy távozik.

Négy évvel azután, hogy megformálhattam a legkülönlegesebb és legrejtélyesebb karaktert, Katet, nagyon könnyes szemmel búcsút kell vennem tőle. Remélem, sokan láttátok magatokat benne, ahogy én is, és örömet okozott nektek is, hogy láthattátok az útját azzá a karakterré, aki mostanra lett. Minden gondomat és szeretetemet beletettem, és remélem, ti is érezhettétek ezt. Szeretlek Katherine Hernandez.

Az év elején olyan pletykák terjedtek el, hogy Ferreira és a sorozat készítője, Sam Levinson összetűzésbe kerültek a forgatáson, de Ferreira az Insidernek adott márciusi interjújában azt állította, hogy ezek a hírek nem igazak.

Néha a dolgok önálló életet élnek, és nincs igazságalapjuk, de ez rendben van, mert tudom, hogy ez csak a rajongói szenvedélyből, kíváncsiságból és minden ilyen jó dologból fakad. És aláírtam a szerződést. Szóval, elfogadom. Elfogadom a jót és a rosszat is.

Egyelőre nem tudni pontosan, mit tartogat a jövő Ferreira számára, de nemrég vendégszerepelt Willow-ként az Afterparty egyik epizódjában, és nemrég debütált a mozivásznon Jordan Peele Nope című filmjében.

(Forrás: Dazed)

A figyelmetekbe ajánljuk