papagáj.

A Beyoncét éneklő papagáj letarolta a netet, saját rajongói is vannak

Új világsztár született, Chico, a papagáj ugyanis megdöbbentő Beyoncé-, és Lady Gaga-feldolgozásokkal örvendezteti meg a rajongóit.


A 9 éves sárga homlokú amazon papagáj jelenleg a kelet-középhegységi Lincolnshire Wildlife Parkban tengeti a mindennapjait, azt viszont valószínűleg nem is sejti, mekkora rajongótábora van.

Az „előadó” ugyanis azzal vált híressé, hogy 2020-ban meglepően jól elénekelte Beyoncé 2008-as If I Were a Boy című slágerét – írja a Huffpost.

Ez is érdekelhet: Felfoghatatlan gázsi: Beyoncé ennyit kasszál legújabb turnéjával

Az internet népe nem meglepő módon azonnal felkapta a művészi képességekkel megáldott madarat, a rajongók azóta is hálálkodó üzenetekkel bombázzák őt.

Szerelmes vagyok belé, tegnap láttam őt. Azt mondta, hogy jó fiú, aztán elkezdett énekelni, én meg csak álltam ott ámulva

– írta egy rajongó a Facebookon.

Micsoda tehetség!

– írta egy másik.

A korábban említett park szóvivője is megszólalt lakójukkal kapcsolatban, aki a Boston Standardnak elmondta, hogy Chico hamar beilleszkedett a közösségbe.

A mindössze kilencéves kora azt jelenti, hogy még sok évnyi szórakozás áll előtte, és ki tudja, lehet, hogy Simon Cowell addigra már elindítja az állatoknak szóló X Faktort!

– mondta a szóvivő még 2020-ban.

Chico repertoárja azonban korántsem merül ki Beyoncé slágerével: korábbi gazdája szerint a madár tökéletesen utánozza Lady Gagától a Pokerface-t, illetve Katy PerryFirework című slágereket is.

A figyelmetekbe ajánljuk