Cameron Diaz

5 világhírű színész, aki szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől

A hollywoodi színészek munkáiról, mindennapjairól és botrányairól napi szinten lehet olvasni a bulvármédiában. Azonban vannak olyan celebritások, akik szinte egyik napról a másikra kikerülnek az Álomgyár látóköréből. Az alábbi cikkben öt olyan világhírű színészt mutatunk be, akik szinte teljesen eltűntek a nyilvánosság elől.


Joe Pesci

Az Oscar-díjas Joe Pesci elképesztő karriert tudhat a magáénak, hiszen olyan filmtörténeti klasszikusokban szerepelt, mint a Dühöngő bika vagy a Nagymenők.

Pesci a ’90-es évek végén abszolút szupersztárnak számított, de máig nem tisztázott okok miatt 1999-ben visszavonult a filmezéstől.

A Reszkessetek betörők sztárja csupán néhány produkció erejéig tért vissza az elmúlt 24 évben, ilyen volt például a Martin Scorsese által rendezett Az ír című mozi is.

Pesci nagyon úgy tűnik, hogy a jövőben sem tervez teljes erővel visszatérni az Álomgyárba, ugyanis mindössze egy filmben, az éppen gyártás alatt álló Day of the Fightcímű moziban fog feltűnni az elkövetkezendő időszakban.

Ashton Kutcher

A 2000-es években nem nagyon létezett nagyobb sztár Ashton Kutchernél, az amerikai színésznek ugyanis milliós rajongótábora volt szerte a világon, és rendszeresen a bulvármagazinok címlapjain feszített. Kutcher olyannyira belopta magát az emberek szívébe, hogy például ő lett az első Twitter-felhasználó, aki átlépte az 1 000 000 követőt.

Az elmúlt évtizedben azonban a színész visszavonult a nyilvánosságtól, és másra összpontosította figyelmét.

Az elmúlt években a gyermekek szexuális kizsákmányolásának megszüntetésére összpontosító kampányt menedzselt, amely 2009 óta több ezer kiskorút mentett meg a szexkereskedelemtől.

Emellett Kutcher kifejezetten jó szemű és sikeres befektetővé vált, a Forbes szerint 2019-ben például a magyar Bitrise nevű cégbe invesztált némi pénzt, de komoly összeggel szállt be az AirBnb-be és a Spotify-ba is.

Ez is érdekelhet: Minden idők 9 legjobban fizetett filmszerepe

Meg Ryan

Az előző évszázad utolsó éveiben egyértelműen Meg Ryan volt a romantikus vígjátékok koronázatlan királynője. A színésznő olyan nagysikerű mozikban tette tiszteletét, mint a Harry és Sally vagy éppen a A szerelem hálójában.

Ryan azonban a 2000-es évek legelején viszonylag gyorsan kikopott a hollywoodi élbolyból, aminek az okáról csupán találgatások láttak napvilágot.

Egyes pletykák szerint a Russel Crowe-val való kapcsolata miatt néznek a mai napig csúnyán a színésznőre a szakmán belül, azonban ezeknek az információknak semmiféle bizonyított alapja nincs.

Mike Myers

Az Austin Powers-univerzum egyik megálmodója és főszereplője, Mike Myers poénjain generációk nőttek fel. A színész a Wayne világától a Shrekig számos kasszasikerben tűnt fel, azonban a 2000-es évek vége óta egyre ritkábban láthattuk a nagyvásznon.

Myers esetében sem lehet pontosan tudni a távolmaradás okát, azonban a legvalószínűbb forgatókönyv szerint a színész a folyamatos munka helyett inkább a családjára akart koncentrálni.

Dr. Genya megformálója azonban az elmúlt 2-3 évben valamelyest aktivizálta magát, hiszen 2021-ben és 2022-ben több produkcióban is feltűnt, ilyen volt például a tavaly bemutatott Amszterdam című mozi is.

Cameron Diaz

Cameron Diazt hosszú éveken keresztül a hollywoodi A-listás színészek között emlegették, hiszen olyan nagy volumenű filmekben szerepelt, mint a Charlie angyalai-széria, a Vanília égbolt vagy A maszk.

Diazt azonban 2014 óta nem láthattuk gyakorlatilag semmilyen filmben, mivel a családalapításra koncentrált zenész partnerével, Benji Maddennel, aki a Good Charlotte nevű banda tagja.

Mike Myershez hasonlóan azonban a színésznő is visszatérhet, ugyanis a nemsokára megjelenő Back in Action című moziban láthatjuk majd Jamie Foxx oldalán.

Forrás: 22 Words

A figyelmetekbe ajánljuk