elton john

Elton John „szánalmas tehénnek" nevezte Madonnát

A zenészek legtöbbször jogi vitákba keverednek, azonban Elton John Madonna iránt táplált ellenségeskedése látszólag a semmiből pattant ki. De vajon min kaptak össze a nyolcvanas évek ikonjai?

A források szerint a viszály hivatalosan a 2000-es évek elején kezdődött, amikor Elton John az énekesnő Die Another Day című filmzenéjét a valaha volt legrosszabb Bond-zenének nevezte. Bár biztosította a rajongókat, hogy nagy elismeri Madonnát, úgy vélte, hogy a dal jobban illett volna Luluhoz vagy akár Shirley Basseyhezírja a Far Out Magazine.

Ez is érdekelhet:„A zenetörténelem legnagyobb hibája” – a The Beatles elutasításának sztorija

Néhány évvel később pedig a Q Awards-on Madonnát a „legjobb élő előadás" kategóriában jelölték. John pedig felháborodott, hogy az énekesnőnek ítélték oda az elismerést, és nem habozott kifejezni nemtetszését.

Mióta számít a playback élőnek? Bárkit, aki tátog a színpadon, amikor rajongók ezreket fizetnek azért, hogy láthassák élőben, le kellene lőni

– nyilatkozta az énekes.

Bár később azt mondta, hogy megjegyzései kissé erősek voltak, és elragadtatta magát, ezek után sem fogta vissza magát, mivel később „nyomorult tehénnek" nevezte az énekesnőt egy partin.

Az énekese szerint a viszály akkor súlyosbodott, amikor Madonna 2012-ben degradálóan beszélt Lady Gagáról.

Régebben gúnyolódtam [Madonnán], amiért playbackelt a színpadon, de a probléma akkor kezdődött igazán, amikor egy műsorban leszólta Gagát

– jegyezte meg John, utalva az ABC Newsnak adott interjújára.

A beszélgetés során Madonna gyengének nevezte Gaga Born This Way-jét, és saját slágeréhez, az Express Yourself-hez hasonlította. Bár a két szám között felfedezhető hasonlóság, John sértőnek találta ezeket a megjegyzéseket.

Olvasd el ezt is! Öt bizarr dolog, ami valaha színpadon történt

Nem értettem, miért volt ilyen kegyetlen és undok ezzel kapcsolatban, ahelyett, hogy bóknak vette volna. Különösen, amikor azt állítja magáról, hogy ő a nők bajnoka

– írta a Me című memoárjában.

Érdekes módon úgy tűnt, hogy az ellenségeskedés nagy része John részéről érkezett, Madonna és csapata nyugodtan és méltóságteljesen reagált minden alkalommal, amikor az énekes verbális ámokfutásba kezdett.


A figyelmetekbe ajánljuk