andor

Lesz új Marvel, lesz új Star Wars,klasszikus Disney-mese élőszereplős feldolgozása Tom Hanksszel, sok év után pedig folytatást kap a Hókusz pókusz.


A Disney+ tartogat pár nagy franchise-t a számodra, ha az ősz első hónapjában több időt ülnél esetleg otthon, vagy szükséged lenne valamire vasárnap a kanapén. A nálunk is elérhető streaming-szolgáltatás új Marvel-sorozattal, új Marvel-filmmel, Robert Zemeckis élőszereplős Pinocchiójával, új Star Wars-sorozattal, és egy kultklasszikus folytatásával veszi fel a harcot a szabadidőnkért folyó harcban.

Amazon - Ügyvéd

Nehéz lenne azzal vádolni a Marvelt, hogy a mozgóképeikben a szereplőik nem sütnek el elég viccet, sőt gyakorlatilag minden hősük egy egysorosokat köpködő vicces ember szuperképességekkel. De a She-Hulk az első vállaltan szitkomjuk, aminek vezető írója az a Jessica Gao, aki eddig olyan sorozatokon dolgozott, mint a Szilícium-völgy, illetve ő írta a Rick és Morty Pickle Rick-epizódját is.

Thor: Szerelem és mennydörgés

Ha pedig mégtöbbet szeretnél nevetni Marvel-hősökel, de kihagytad a mozikban Thor legújabb kalandját, akkor a Disney streaming platformján pótolhatod Taika Waititi legújabb ökörködését, aminek az egykori Batman, Christian Bale a főgonosza színeket elnyelő, istenpusztító entitásként.

Pinocchio

Szeretnéd látni a Vissza a jövőbe-trilógia és a Roger Nyúl a pácban rendezőjének, Robert Zemeckisnek az élőszereplős feldolgozását az eredeti Pinocchio Disney-meséből? Mit szólsz Tom Hankshez, mint a címszereplő édesapja? Ha ez mind jól hangzik számodra, mert imádod klasszikus mesék élőszereplős verzióit, akkor e hónapban megnézheted ennek a trendnek a következő megállóját, ami előzetes alapján hűen követi az eredetit.

Andor

Szereted a Star Warst? Tetszett a Zsivány Egyes és szeretnél mégtöbb hasonló kalandot ugyanazokkal a karakterekkel? Akkor a Disney-nek debütál szeptemberben egy vadiúj sorozata, ami Diego Luna karakterének előzménysztoriját meséli majd el.

Hocus Pocus 2

A Hókusz pókusz bemutatásának idején nem igazán volt siker, de az évek során a tévék annyiszor leadták Halloween idején, hogy több generáció kultuszfilmjévé vált, köszönhetően annak, hogy gyerekeknek szólt. Az évek alatt pedig akkorára növelte rajongói bázisát, hogy az eredeti szereplőgárda visszatérésével egy folytatást kap szeptember végén.

A figyelmetekbe ajánljuk