luke newton colin bridgerton jelenet

Különös részletre lettek figyelmesek a rajongók a Bridgerton 3. évadának egyik erotikus jelenetében

A Bridgerton-könyvek rajongói már évek óta várják, hogy megtörténjen Colin és Penelope bizonyos kocsikázása. Így amikor a 3. évadban most végre bekövetkezett, mindenki csak erről beszél. A fő fókuszt azonban egy apró gesztus vitte el, amit Luke Newton, a Colint alakító színész rögtönzött.

A túlfűtött jelenet, amely a 4. epizód végén történik, a Bridgerton-házba való megérkezésükkel szakad félbe. Mielőtt kiszállna a kocsiból, hogy megkérje Penelope kezét, Colin rászegezi a tekintetét a lányra, és lassan megcsókolja. Azt is észreveszi, hogy a lány ruhájának ujja lecsúszott a nagy nyüzsgés közepette, és gyengéden felhúzza.

Ez is érdekelhet: Lesz-e folytatása a Bridgerton-sorozat Sarolta királynéjának?

De ahogy azt több rajongó is észrevette az X-en, Colin csak néhány ujjal rögzíti Penelope ruháját. A mutató- és a középső ujját kifejezetten kihagyja – talán, ahogy az egyik néző fogalmazott, azért, mert nem akarta „összekenni a ruháját", tekintve, hogy ezek az ujjak éppen mire készültek.

De vajon ki találta ki ezt az apró részletet? Szerencsére az epizód rendezője elárulta.

Bárcsak én arathatnám le a babérokat ezért a hihetetlen hiteles pillanatért, de nem én adtam ezt a rendezési utasítást. Az egész Luke Newton műve volt

– tweetelte Andrew Ahn május 18-án.

Persze nem túl meglepő, hogy ez az ötlet Newtontól származik. Ahogy a színész nemrég a Bustle-nek elmondta, nagyon is tisztában van azzal, hogy a nézők milyen közelről figyelik ezt a műsort.

Vannak pillanatok, amikor szinte azt érzem, hogy ők is olvasták a forgatókönyvet

– mondta.

Olvasd el ezt is! 6 sorozat, amit szeretni fogsz, ha már alig várod A Bridgerton család új évadát

Newton azt is elárulta, hogy a Nicola Coughlan-nal való jó barátság kulcsfontosságú volt a 3. évad legromantikusabb pillanatainak megteremtésében.

Nagyon biztonságban éreztük magunkat, és van egy csodálatos csapatunk intimitás koordinátorokból. Annyira jól előkészített volt minden, hogy ez teljesen felszabadított minket

– tette hozzá.

A figyelmetekbe ajánljuk